KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ. Αχαρνών. Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου διδασκόντων

01/02/2019 09:41
2 '
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια πολύ σημαντική δωρεά δέχτηκε το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ. Αχαρνών από τον  εφοπλιστή και πρόεδρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου “ΑΙΓΕΑΣ, Θανάση Μαρτίνο ο οποίος  πρόσφερε στο σχολείο βιντεοπροβολείς, φωτοτυπικό μηχάνημα, υπολογιστές και λευκούς πίνακες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η διευθύντρια του γυμνασίου Ελένη Ταλιαδούρου και το εκπαιδευτικό προσωπικό σε επιστολή τους ευχαριστούν τον κ. Μαρτίνο και τους συνεργάτες του για τη δωρεά χάρη στην οποία το σχολείο απέκτησε           πολύτιμα “εργαλεία” για τη διαδικασία της μάθησης.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Συλλόγου διδασκόντων,  των μαθητών μας καθώς και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για τη γενναιόδωρη δωρεά σας προς το σχολείο μας.

Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι γιατί  χάρη σε σας το σχολείο μας  απέκτησε “εργαλεία” πολύτιμα για τη διαδικασία της μάθησης. Σε εποχές που η Παιδεία προσπαθεί να επιβιώσει με πενιχρά μέσα, η συνδρομή σας παίρνει αναμφίβολα ευεργετικές διαστάσεις.

Σε όλους μας είναι γνωστό το έργο σας στο χώρο της Εκπαίδευσης. Αυτό όμως που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι αυτά τα πολλά που προσφέρετε, τα προσφέρετε με το ήθος και τη σεμνότητα ενός πραγματικού ευεργέτη! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να επισκεφθείτε το σχολείο μας.

Τέλος θα ήθελα να σας συγχαρώ για τους συνεργάτες σας οι οποίοι είναι εκφραστές του ήθους σας και με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία.

Επιτρέψτε μου να κλείσω αυτή την επιστολή με μία φράση του Μαρσέλ Προυστ : “Ας είμαστε ευγνώμονες για τους ανθρώπους που μας κάνουν ευτυχισμένους. Είναι οι υπέροχοι κηπουροί που κάνουν τις ψυχές μας να ανθίζουν”.

 

Με εκτίμηση

Η  Διευθύντρια

Ελένη Ταλιαδούρου

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: