11.4 C
Athens
27 Σεπτεμβρίου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΤρεις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού

Τρεις νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού

- Advertisement -

Τρεις, ακόμα, νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συστρατεύονται με την παράταξη “ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες” του δημάρχου Γιάννη Κασσαβού. Ενεργοί πολίτες με ευαισθησία και δίψα για προσφορά. Πρόκειται για τον μηχανικό Θάνο Τσουλάκη, την οικονομολόγο Καρολίν Κυριακοπούλου και τον επιχειρηματία Στάθη Ποιμενίδη.

- Advertisement -

Ένας ακόμη αξιόλογος συνδημότης μας συμπορεύεται στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού. Ο Πολιτικός Μηχανικός Θάνος Τσιουλάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού και στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες. Στην ερώτηση γιατί αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Κασσαβού ο Θάνος Τσιουλάκης απαντά με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει πως «Γνωρίζω το Μενίδι πολύ καλά αφού συμπληρώνω 50 χρόνια εργασίας εδώ! Θεωρώ τον Γιάννη Κασσαβό εργατικό, αλλά ταυτόχρονα θεωρώ πως ένας Δήμαρχος όσο άριστος κι αν είναι δεν μπορεί μέσα σε μία θητεία να ολοκληρώσει το έργο που έχει οραματιστεί ειδικά σε έναν Δήμο σαν τον δικό μας που είναι από τους μεγαλύτερους της Ελλάδας! Έκανε την αρχή γι’ αυτό θα είμαι στο πλευρό του ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα του για τις Αχαρνές!» δήλωσε ο Θάνος Τσιουλάκης.
Ο Θάνος Τσιουλάκης ζει μόνιμα και εργάζεται στις Αχαρνές από το 1971, είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, έχει εκδώσει δεκάδες άδειες οικιών, πολυκατοικιών, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων τόσο στις Αχαρνές όσο και στην υπόλοιπη Αττική. Η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι και την Αρκαδία, είναι παντρεμένος με την Αναστασία με την οποία έχουν δύο παιδιά τον Γιάννη Τσιουλάκη, Πολιτικό Μηχανικό και ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου Πιρουνάκια και την Ελίνα Καθηγήτρια Αγγλικών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Αχαρναϊκού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1974 έως το 2000) και παραμένει πάνω απ’ όλα αγνός και πιστός φίλαθλος της αγαπημένης του ομάδας.

- Advertisement -
- Advertisement -

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Γνωρίζοντας από μέσα το σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, τα προβλήματα των νέων επιχειρηματιών, τις δυσκολίες, τα άγχη, τις αγωνίες θέλω να μοιραστώ την εμπειρία και τις γνώσεις. Θέλω να δουλέψω για να μπορώ να υποσχεθώ καλύτερες συνθήκες για όλους στην περιοχή των Αχαρνών όπου κατοικώ και δραστηριοποιούμαι. Επιθυμώ να βρω νέες μεθόδους επιτυχίας. Να εξασφαλίσω την πρόοδο στις επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα. Να δώσω κίνητρο σε όσους δεν τολμούν. Να υποστηρίξω όσους είναι στην μέση της εξέλιξης τους.
Ως γυναίκα, μητέρα και επιχειρηματίας που τα καταφέρνει σε δύσκολους καιρούς με κόπο και θυσίες σηκώνω τα μανίκια και υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου για να αποδείξω πως σημασία δεν έχει σε ποια περιοχή δραστηριοποιείσαι, αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, νέος ή έμπειρος επιχειρηματίας, αλλά σημασία έχει το πάθος να τα καταφέρεις.
Μέσα σε αυτό το πάθος υπάρχει και η σωστή επιλογή των ανθρώπων στη δημόσια διοίκηση και στα κοινά. Ανθρώπων με όραμα, όνειρα, τόλμη, γνώσεις. Ανθρώπων που δεν φοβούνται να εκτεθούν προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ένα μέλλον όχι απλώς επιτυχημένο. Ένα μέλλον σίγουρο.
Αυτός είναι ο λόγος που στέκομαι στο πλευρό του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού για να διεκδικήσουμε όσο περισσότερα μπορούμε και στην επόμενη δημοτική περίοδο.
Η Καρολίν Κυριακοπούλου έχει σπουδάσει Οικονομική των Επιχειρήσεων και Λογιστική αποφοιτώντας με άριστα. Εργάζεται ως Event manager & Sales director στο κτήμα Le Chevalier και το Le Chevalier Catering. Ο Όμιλος LeChevalier είναι μόνιμος συνεργάτης του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» με την Καρολίν Κυριακοπούλου να αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Έχω γεννηθεί και κατοικώ στο Μενίδι, αναθρεμμένος από απλούς αλλά άξιους ανθρώπους που με μεγάλωσαν με τα ήθη και τις αρχές του τόπου μας.
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό ”Αχαρναί Ενεργοί Πολίτες’‘ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κασσαβό έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης που το πρόβλημα και η ανάγκη του γείτονα ήταν υπόθεση και φροντίδα όλων.

Για το λόγο αυτό, έχω δημιουργήσει μια διαδικτυακή ομάδα που ονομάζεται “ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΡΓΑΣΙΑ” η οποία βοηθάει καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν θέσεις εργασίας. Σε αυτή τη διαδικτυακή ομάδα είναι ήδη εγγεγραμμένοι πάνω από 63.500 άτομα.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό ”Αχαρναί Ενεργοί Πολίτες” για να μπορέσω να συνεχίσω την έμπρακτη βοήθειά μου προς όλους τους συμπολίτες μου.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -