11.4 C
Athens
29 Σεπτεμβρίου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΔυναμική υποψηφιότητα της Ευρώπης Κοσμίδη στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη

Δυναμική υποψηφιότητα της Ευρώπης Κοσμίδη στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη

- Advertisement -

Δυναμική και με σημαντικό έρεισμα στην Ανατολική Αττική θεωρείται η υποψηφιότητα της Ευρώπης Κοσμίδη στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

- Advertisement -

Η συνεργασία του κ. Πατούλη με την κα Κοσμίδη, γνωστή όχι μόνο στις Αχαρνές αλλά και σε όλη την Αν. Αττική λόγω της επαγγελματικής και αυτοδιοικητική της πορείας, ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενη καθώς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θεωρεί ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που μπορεί να αντιπαρατεθεί επί της ουσίας και να προσδώσει τον απαραίτητο «αέρα» ανανέωσης στον συνδυασμό «Νέα Αρχή». Επιπλέον, η κάθοδός της στις περιφερειακές εκλογές του Μαϊου επισφραγίζει, με επίσημο τρόπο, τη συνεπή και αναγνωρισμένη πορεία της στα τεκταινόμενα της Περιφέρειας Αττικής.

- Advertisement -
- Advertisement -

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ευρώπης Κοσμίδη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιώργου Πατούλη “Νέα Αρχή για την Αττική”, ο κ.Πατούλης  επισήμανε τα εξής: «Καλωσορίζω στην ομάδα μας μία νέα επιστήμονα με σημαντική εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, χαίρομαι που έχουμε στην οικογένεια μας μία εκπρόσωπο του περήφανου ποντιακού λαού τον οποίο θα στηρίξουμε τιμώντας τους αγώνες τους. Δύναμή μας είναι η ενότητα. Χτίζουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων με αποδεδειγμένη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας».

Όπως μαθαίνουμε η Ευρώπη, η οποία στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές είχε κατέβει υποψήφια με την παράταξη “Αττική”, έχει ήδη “πιάσει δουλειά” ιδίως σε μαζικές, πληθυσμιακά, περιοχές που ο συνδυασμός «Νέα Αρχή για την Αττική» προσδοκά σε στήριξη και προσβλέπει στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Ποια είναι η Ευρώπη Κοσμίδη

Η Ευρώπη Κοσμίδη είναι η μικρότερη από τις τρεις κόρες του πολιτικού μηχανικού Σάββα Κοσμίδη και της επιχειρηματία Ελένης Κοσμίδη, το γένος Μιχαηλίδη. Πέρασε τα παιδικά και μαθητικά της χρόνια στις Αχαρνές.
Το 1998 εισήχθη στο Τμήμα Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά απ’ όπου αποφοίτησε με “άριστα” το 2003. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από το οποίο αποφοίτησε, επίσης με με “άριστα” το 2008.Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ως   Διπλωματούχα Πολιτικός Μηχανικός ,με ισοτιμία διπλώματος Μaster Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων &  ειδίκευση στα Δομοστατικά έργα.
Σήμερα έχει αναλάβει η ίδια, το τεχνικό γραφείο “Σάββας Γ. Κοσμίδης – Ευρώπη Σ. Κοσμίδη” που λειτουργεί από το 1969, στην Πλατεία Καράβου, στις Αχαρνές.
Συνεργασίες – Συμμετοχές
 • Στα πλαίσια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Έργων του 2004 συμμετείχε  στο σχεδιασμό των στατικών σχεδίων  του Ολυμπιακού Κέντρου Γραπτού Τύπου ( Main Press Center )  στην Λεωφόρο Κηφισίας.
 • Έχει συμμετάσχει στην  Εκπόνηση Στατικών & Αρχιτεκτονικών μελετών Βιομηχανικών κυρίως Κτιρίων σε όλη την Ελλάδα.
 • Από το 2000 εργάζεται  ως Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στο γραφείο του Κο Σάββα Γ. Κοσμίδη στις Αχαρνες Αττικής διεκπεραιώνοντας ένα ευρύ φάσμα εργασιών όπως:
  • Σχεδιασμός
  • Μελέτη και Εκδοση Οικοδομικών Αδειών Ιδιωτικών Έργων
  • Διεκπεραιώσεις Οικοδομικών Αδειών
  • Διορθωτικές Πράξεις Πινάκων Κτηματολογίου
  • Τοπογραφικές Εργασίες
  • Άδειες λειτουργιάς καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • Ενεργειακές μελέτες
  • Ανακαίνισεις κ.α

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -