KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μέχρι την Κυριακή τα Μποφόρ. Η πρόγνωση για Αχαρνές & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

22/03/2019 11:34
Ανανεώθηκε 22/03/2019 11:38
1 '
Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ηλιοφάνεια μεν, αλλά και ενισχυμένοι Βόρειοι Βορειοανατολικοί άνεμοι προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο. Από την Κυριακή όμως, φαίνεται να αρχίσει η σταδιακή πτώση της έντασης των ανέμων. Η μέγιστη θερμοκρασία, δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να έχει ανοδική τάση. Από το βράδυ της Τρίτης, θα έχουμε και πάλι σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας τουλάχιστον μέχρι και τις 28 του μήνα. 27 και 28 του μήνα, είναι πιθανές οι βροχοπτώσεις και ενδεχομένως να έχουμε ασθενή χιονόπτωση στην Πάρνηθα.

Και κάπου εκεί, «ξεψυχάει» ο Χειμώνας, αφού φαίνεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, μέχρι τις 7 Απριλίου τουλάχιστον. Η τάση για τη συνέχεια, θα φανεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Το Σάββατο, η Θερμοκρασία στις Αχαρνές θα κυμανθεί από 8 μέχρι 19 βαθμούς. Στη Φυλή από 7 μέχρι 15 βαθμούς. Στα ίδια επίπεδα και την Κυριακή.

Οι άνεμοι με ελαφρώς μειωμένη ένταση το Σάββατο, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής θα αρχίσουν να εξασθενούν. Βόρεια Βορειοανατολική η διεύθυνσή τους.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: