KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Χορηγίες στο δήμο Ασπροπύργου από την εταιρία Παπαστράτος

09/12/2010 16:51
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ανοιχτό ΠανεπιστήμιοΔύο ενέργειες του δήμου Ασπροπύργου ενισχύει οικονομικά η διοίκηση της εταιρίας Παπαστράτος στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος 2010: το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” για την αγορά αυτοκινήτου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει ηλικιωμένους και ασθενείς και το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο” του δήμου, στο οποίο 150 δημότες της πόλης παρακολουθούν κάθε χρόνο διαλέξεις Ελλήνων και ξένων ακαδημαϊκών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα δύο αυτά προγράμματα, όπως και με άλλες ενέργειες, η Παπαστράτος συνδράμει πρωτοβουλίες για τους κατοίκους του Ασπροπύργου, όπου βρίσκεται και η έδρα του εργοστασίου της, που κατασκευάστηκε, το 2009, με επένδυση 100 εκατ. ευρώ και στο οποίο απασχολούνται σήμερα 800 περίπου εργαζόμενοι.

“Το να ενισχύουμε την περιοχή, στην οποία δραστηριοποιούμαστε, αποτελεί μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας μας. Επιδίωξη και δέσμευσή μας είναι να συμβάλουμε και εμείς στην αντιμετώπιση των πιο πιεστικών και οξέων προβλημάτων και αναγκών, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Ασπροπύργου, στην οποία οι εργαζόμενοι στην εταιρία μας δουλεύουν ή ζουν”, υποστήριξε ο κ. Χρήστος Τσόλκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: