KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στις Αχαρνές (φωτό)

25/03/2019 20:06
Ανανεώθηκε 25/03/2019 20:09
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με κάθε τιμή και λαμπρότητα και με σύμμαχο τον καλό καιρό, η πόλη των Αχαρνών γιόρτασε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Από το πρωί, το κλίμα ήταν εορταστικό,με το γαλανόλευκο χρώμα να κυριαρχεί παντού, ενώ οι μαθητές σχολείων όλων των βαθμίδων του δήμου, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι παρέλασαν με υπερηφάνεια, καμάρι κι ένα μεγάλο χαμόγελο μπροστά από το δημαρχείο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός στο μήνυμά του ανέφερε: “Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 αποτελεί για εμάς τους σύγχρονους Έλληνες τον διαχρονικό φωτεινό φάρο της πορείας μας ως Έθνος. Πέρα από τη γενναιότητα και την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι Έλληνες το 1821, ήταν πάνω απ’ όλα ενωμένοι και οι Έλληνες ενωμένοι και μονοιασμένοι μπορούν να πετύχουν πολλά. Καμία βοήθεια εκτός Ελλάδος και καμία ξένη υποστήριξη δεν μπορεί να είναι τόσο ισχυρή, δραστική και αποτελεσματική στην Πατρίδα μας, όσο η ομόνοια, και η ομοψυχία των Ελλήνων.
Και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει και το δικό μας πρότυπο.Η συνεργασία και η σύμπνοια, θα πρέπει να γίνουν και δική μας επιδίωξη. Η σύνθεση απόψεων και η συνεννόηση, να γίνουν ο δικός μας στόχος. Σε αυτή τη μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία τιμούμε τον ηρωισμό και την αυτοθυσία, αλλά και την αδελφοσύνη των Ελλήνων”.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: