11.4 C
Athens
12 Αυγούστου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΧρύσα Δουρίδα: Η δημοτική παράταξη "Δούρειος Ίππος" ως δυνατότητα

Χρύσα Δουρίδα: Η δημοτική παράταξη “Δούρειος Ίππος” ως δυνατότητα

- Advertisement -
- Advertisement -

Είναι ο Δούρειος Ίππος μια διαφορετική υποψηφιότητα;

- Advertisement -
- Advertisement -

Όλοι θέλουμε το καλό του τόπου. Όλοι έχουμε ξανασχοληθεί λιγότερο ή περισσότερο με την Αυτοδιοίκηση. Όλοι έχουμε ένα πρόγραμμα και ανθρώπους λιγότερο ή περισσότερο κατάλληλους για να το υλοποιήσουν.

Η αντίληψη του κόσμου για τους πολιτικούς είναι απόλυτα παγιωμένη. Το σύστημα δεδομένο, οι πρακτικές συγκεκριμένες, τα κίνητρα λίγο ή πολύ κοινά. Πραγματικά, τι θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή ενός δημότη που δε βλέπει κανένα λόγο να πάει να ψηφίσει; Τι θα μπορούσε να του αλλάξει την οπτική, να τον εμπνεύσει; Τολμώ να πω πως αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και για αυτό δεν θα προσπαθήσω ούτε επιθυμώ να το αναλύσω. Αυτό που θέλω είναι να παρακινήσω τον εαυτό μου να γίνει καλύτερος πέρα από τους λόγους που τον εμποδίζουν να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Το εύχομαι αυτό και για τους άλλους; Φυσικά. Αλλά με ευχές δεν κάνεις τίποτα. Εγώ μπήκα στην δράση. Έφτιαξα έναν συνδυασμό με μηδέν πολιτική στήριξη, με μηδέν οικονομική υποστήριξη και ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Ανέλαβα την ευθύνη με μοναδικά όπλα την ακεραιότητά μου, το λόγο μου και επέλεξα να είμαι παίχτης και όχι θεατής. Παίρνω αξία από το να δίνω αξία στους άλλους. Όσοι παρακολούθησαν το έργο μου στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων το ξέρουν.

Είμαι καλή στο να συνθέτω πράγματα και να τ΄αναβαθμίζω βάζοντας και την προσωπική μου σφραγίδα. Έχω διαφορετική θέαση των πραγμάτων από τους πολλούς.

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν προβλήματα εγώ βλέπω δυνατότητες. Εκεί που οι άλλοι λένε δε γίνεται, εγώ υλοποιώ. Εκεί που οι άλλοι θέλουν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, εγώ θέλω να δημιουργήσω ευτοπίες.

Εκεί που οι άλλοι μιλούν μόνο για λακκούβες και σκουπίδια εγώ ξεπερνάω τα αυτονόητα και μιλάω και για εκπαίδευση. Εμπνευσμένη εκπαίδευση. Αυτή που λειαίνει τις λακκούβες στα μυαλά και φωτίζει το νου. Των παιδιών μας πρώτα. Και πώς σκοπεύω να το κάνω;

Έχω εργαλεία στα χέρια μου και ανθρώπους. Και ξέρω να τα χρησιμοποιώ και να τους αξιοποιώ. Αν χρειάζεστε κάποιο Mεσσία να βρει τις λύσεις για σας και να τις υλοποιήσει μόνος του, μην μας ψηφίσετε, δεν σας κάνουμε.

Αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας αλλά και όλων των άλλων, τότε ο Δούρειος Ίππος είναι το κατάλληλο όχημα.

 Αν εσείς το υποστηρίξετε, εμείς θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε μέσα από την πολιτική.

Προτείνουμε μια στρατηγική που…βγάζει νόημα και την έχουμε καταγράψει αναλυτικά και τεχνοκρατικά σε ένα πρόγραμμα 12 σελίδων με τρεις πυλώνες και χρονική διάσταση των αλλαγών.

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Δούρειο Ίππο στη σελίδα μας στο facebook Χρύσα Δουρίδα- Δούρειος Ίππος, τον ιστότοπο www.chryssadourida.gr

  

Iστοσελίδα : www.chryssadourida.gr
Εκλογικό κέντρο : Λεωφόρος Θρακομακεδόνων 22 ( Απέναντι από το 9ο Γυμνάσιο)
Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.
Με εκτίμηση,
Χρύσα Δουρίδα
Υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών
Επικεφαλής Παράταξης Δούρειος Ίππος

 

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -