11.4 C
Athens
25 Μαΐου 2022
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΑνεξέλεγκτη χωματερή για προσωπικά συμφέροντα δίπλα από την παιδική χαρά της Φυλής...

Ανεξέλεγκτη χωματερή για προσωπικά συμφέροντα δίπλα από την παιδική χαρά της Φυλής καταγγέλει ο Δημήτρης Μπουραΐμης (βίντεο)

- Advertisement -

Στην καταγγελία ότι ο χώρος δίπλα από την παιδική χαρά Φυλής έχει μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη χωματερή για προσωπικά συμφέροντα, προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης. Είπε μάλιστα ότι θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα Περιβάλλοντος για όλες τις ανεξέλεγκτες χωματερής που έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο Φυλής.

- Advertisement -

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του κ. Μπουραΐμη:

- Advertisement -
- Advertisement -

Περιοδεία σε καίρια σημεία στη δημοτική κοινότητα Φυλής, που είτε έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους, είτε έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως, πραγματοποίησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης και υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ.

Πρώτος σταθμός, η βασική παιδική χαρά της πόλης (πόλος έλξης και των κατοίκων από Άνω Λιόσια και Ζεφύρι), η οποία τα τελευταία 4 χρόνια με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης Παππού παρέμενε κλειστή χωρίς λόγο, με το πρόσχημα (αρχικά) της επισκευής, παρά το γεγονός ότι ήταν λειτουργούσα και πρότυπη, βραβευμένη σε διεθνή διαγωνισμό. Αφού ξηλώθηκε, σήμερα ανακατασκευάζεται και μάλιστα χωρίς να πληροί τις προδιαγραφές.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπουραΐμης, ο λόγος που παρέμενε κλειστή τόσα χρόνια ήταν η συνδιαλλαγή-διαπλοκή με εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο της αποχέτευσης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ο χώρος έξω από την παιδική χαρά ως ανεξέλεγκτη χωματερή με μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνα υλικά. Η απόλυτη υποτέλεια, δηλαδή, στα προσωπικά συμφέροντα του κ. Παππού, του τοπικού αντιδημάρχου και της κας Λιάκου, έναντι του κοινού συμφέροντος.

Εκεί ακριβώς δίπλα βρίσκεται και ένα ερειπωμένο κτίριο, για την επισκευή του οποίου δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα, όπως άλλωστε και για την απομάκρυνση των μπαζών. Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε, μάλιστα, πως «είναι τόσο θρασείς που μπορεί τις επόμενες μέρες μπορεί να κάνουν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς μπροστά σε αυτή τη θέα!».

«Οι άνθρωποι που λένε ότι δήθεν θέλουν να καταστήσουν τη Φυλή τουριστικό πόλο έλξης και δίνουν μάλιστα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αυτό, έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο το χώρο δίπλα από την παιδική χαρά και τα μαγαζιά εστίασης – ταβέρνες που γεμίζουν με κόσμο τα Σαββατοκύριακα. Και το έκαναν γιατί είναι υποταγμένοι σε προσωπικά οφέλη» τόνισε ο κ. Μπουραΐμης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα περιβάλλοντος, πριν τις εκλογές, για όλες τις ανεξέλεγκτες χωματερές που έχει δημιουργήσει η διοίκηση Παππού, διότι «όσοι καταστρέφουν συστηματικά και συνειδητά τον τόπο, είτε υπηρεσιακοί παράγοντες, είτε αιρετοί από ανεπάρκεια ή δόλο, πρέπει όχι μόνο να τιμωρηθούν στις δημοτικές εκλογές αλλά και από την ελληνική δικαιοσύνη».

 

 

Το γεγονός ότι η Φυλή δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν σκουπιδότοπος και μάλιστα μέσα στον οικιστικό ιστό της, επεσήμαναν πρώην αντιδήμαρχοι της περιοχής αλλά και οι υποψήφιοι σύμβουλοι. Όπως υπογράμμισαν, θα έπρεπε να επισκευαστεί η συγκεκριμένη παιδική χαρά και, με τα χρήματα που δαπανήθηκαν, θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί ακόμα μια παιδική χαρά που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή.

 

 

Τέλος όπως αναφέρθηκε, η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη δημοτική κοινότητα Φυλής (πρώην Δήμος Φυλής).

 

Μπάζα και σκουπίδια δίπλα από την παιδική χαρά κατέγραψε ο φακός
Ο χώρος δίπλα από την παιδική χαρά Φυλής
Η παιδική χαρά Φυλής
Μίλτος Παπαδήμας, Φωτεινή Παππού, Σταμάτης Σερέπας, Ιωάννης Ρόδης, Κώστας Κατσίλας
Σεραφείμ Νάνος, Κυριάκος Χατζηλέρης, Σταμάτης Αβράμης
Θάνος Λιόσης, Ανδρέας Καρατασάκης, Στέλιος Παράσχος
Σταμάτης Αβράμης, Θάνος Λιόσης, Χρήστος Ρίζος

 

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -