11.4 C
Athens
25 Μαΐου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΔημήτρης Μπουραΐμης: "Μια ακόμα ανεξέλεγκτη χωματερή αποκαλύφθηκε στο δημοτικό γήπεδο Ζεφυρίου"

Δημήτρης Μπουραΐμης: “Μια ακόμα ανεξέλεγκτη χωματερή αποκαλύφθηκε στο δημοτικό γήπεδο Ζεφυρίου”

- Advertisement -
- Advertisement -

Περιοδεία στη δημοτική κοινότητα Ζεφυρίου, τα οποία όπως τόνισε, είτε έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους, είτε έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως, πραγματοποίησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης και υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ.

- Advertisement -
- Advertisement -

Όπως ανέφερε, “σε αυτήν αποκαλύφθηκε, για μια ακόμα φορά, το διαρκές περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράττει η διοίκηση του Χρήστου Παππού, αφού έχει δημιουργήσει συνειδητά και συστηματικά ανεξέλεγκτες χωματερές σε ολόκληρο το Δήμο τα τελευταία 5 χρόνια προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα προσωπικά συμφέροντα των μελών της έναντι του κοινού συμφέροντος”.

Ο κ. Μπουραΐμης είπε, επίσης, ότι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο δημοτικό γήπεδο, φορτηγά πιάστηκαν «στα πράσα» να ξεφορτώνουν παράνομα μπάζα, μπροστά στα μάτια όλων. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν ενώ κατήγγειλε ότι στο χώρο (ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε σχολείο) δεν εναποτίθενται μόνο μπάζα αλλά και ειδικά απόβλητα. Επανέλαβε δε, η παράταξή του θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα περιβάλλοντος πριν τις εκλογές, για όλες τις ανεξέλεγκτες χωματερές που έχει δημιουργήσει η διοίκηση Παππού, διότι «όσοι καταστρέφουν συστηματικά και συνειδητά τον τόπο, είτε υπηρεσιακοί παράγοντες, είτε αιρετοί από ανεπάρκεια ή δόλο, πρέπει όχι μόνο να τιμωρηθούν στις δημοτικές εκλογές αλλά και από την ελληνική δικαιοσύνη».

 «Οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή έχουν το δικαίωμα να είναι ίσοι με όλους με βάση το Σύνταγμα» τόνισε και κατονόμασε ως υπεύθυνους για την τραγική κατάσταση τον τοπικό αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο και το δήμαρχο Χρήστο Παππού.

 

 

Επιπλέον, ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής χαρακτήρισε εγκληματική την πολιτική της δημοτικής αρχής σε όλο το Ζεφύρι. “Στην πλατεία Κρήτης, ακριβώς στο κέντρο του Ζεφυρίου, το περιβόητο έργο της διοίκησης του Παππού αντικατοπτρίζεται στο ολοσχερώς καμένο αίθριο της πλατείας και τη γύρω περιοχή που έχει μετατραπεί σε περιβαλλοντική «βόμβα». Σκουπίδια, γυαλιά, σπασμένα μπουκάλια, γυμνά καλώδια στις κολώνες, ακαθάριστα χόρτα.  Πλήρης εγκατάλειψη και στην παιδική χαρά που θα έπρεπε να αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης. Αν υπήρχε κράτος, θα έπρεπε να τους είχε απαγορεύσει και το εκλέγεσθαι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουραΐμης.

 

Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι τόνισε ότι ποτέ στο παρελθόν το δημοτικό γήπεδο στο Ζεφύρι δεν ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση και δεσμεύτηκαν πως αν ο λαός της περιοχής τους δώσει την ευκαιρία θα αποκατασταθεί τόσο ο συγκεκριμένος χώρος, όσο και άλλοι παρόμοιοι χώροι και θα αποδοθούν στη νεολαία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

 

Τέλος, χαρακτήρισε φάρο φωτεινό στο σκοτάδι που βιώνει το Ζεφύρι τους ανθρώπους, που κόντρα σε όλα τα εμπόδια, κρατούν τις επιχειρήσεις τους, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη. Το έργο τους εξήρε ο Δημήτρης Μπουραΐμης και επεσήμανε: «Εμείς αυτό το Ζεφύρι θέλουμε και σχεδιάζουμε: της αξιοπρέπειας, της εργασίας και τους προόδου».

Ο Δημήτρης Μπουραΐμης με υποψηφίους του Ζεφυρίου μπαίνουν στο δημοτικό γήπεδο
Βασίλης Τσίγκας
Δημοτικό γήπεδο Ζεφυρίου
Δημοτικό γήπεδο Ζεφυρίου
Φορτηγό πιάστηκε να ξεφορτώνει μπάζα την ώρα που ήταν μέσα ο επικεφαλής και τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΛΛΑΓΗΣ
Αμαλία Γκινάκη, Βούλα Γκάγκοση-Λιάκου
Σταύρος Ζαφειρόπουλος, Μάνος Βυθούλκας
Αστυνομικοί καταγράφουν την απόρριψη μπαζών στο γήπεδο
Ο Δημήτρης Μπουραΐμης έξω από το χώρο του γηπέδου
Δημοτικό γήπεδο Ζεφυρίου
Ρέμα Εσχατιάς
Ρέμα Εσχατιάς
Πλατεία Κρήτης
Πλατεία Κρήτης
3ο δημοτικό σχολείο
3ο δημοτικό σχολείο
Το προαύλιο του σχολείου
3ο δημοτικό σχολείο
Γραφεία εργαζομένων

 

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -