Επιστολή προς τους παραγωγούς μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων έστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, θέλοντας να ενισχύσει τη συμμετοχή τους στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 7-9 Δεκεμβρίου 2012.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
“Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2012. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση στη χώρα που αφορά στο μέλι και στα προϊόντα του και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Θέλοντας ως Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής να ενισχύσουμε την προβολή των προϊόντων της περιοχής μας στο πανελλήνιο, βοηθώντας έτσι τόσο στην εξωστρέφεια όσο και την ανάπτυξη της τοπικής αγροτικής οικονομίας, σας καλούμε να συμμετέχετε στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στον ειδικό χώρο που εξασφαλίσαμε για τη Δυτική Αττική.
Η συμμετοχή σας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος της ενοικίασης του χώρου για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ θα βαρύνει την Περιφέρεια Αττικής. Θεωρώ τη συμμετοχή σας σημαντική και τα οφέλη τόσο για εσάς όσο και για την οικονομία της περιοχής μας πολλαπλά.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Ειδικό Σύμβουλο Κώστα Μήτση στα τηλέφωνα 2132047005 και 2132047002“