KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο με το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Φυλής

18/06/2019 19:08
Ανανεώθηκε 18/06/2019 19:09
1 '
Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Φυλής για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, όπως διαπιστώθηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου, στο Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει από κάθε φορέα και υπηρεσία με σκοπό την πρόληψη, αποτροπή και αποτελεσματική αντιμετώπιση κινδύνου δασικών πυρκαγιών. Συζητήθηκαν επίσης ελλείψεις και ζητήματα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπισθούν στο πλαίσιο του σχεδίου αντιπυρικής προστασίας της περιοχής.

Υπενθυμίζεται, ότι το Μάιο πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Φυλής δύο ασκήσεις ετοιμότητας.  Η πρώτη διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Αττικής (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) και αφορούσε άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, με την κωδική ονομασία «Δια Πυρός 2019» ενώ η δεύτερη διοργανώθηκε από τον Δήμο Φυλής σε συνεργασία με τον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Δασαρχείο και το ΣΥΝΠΑ.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: