KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Απόδοση φορού τιμής στον εκλιπόντα Μπάμπη Χολίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών

28/06/2019 06:03
2 '
φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με μοναδικό θέμα συζήτησης την αδόκητη απώλεια του Ολυμπιονίκη Μπάμπη Χολίδη συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών, το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου, το οποίο αποφάσισε να αποδοθούν οι δέουσες τιμές στην κηδεία, με την παρουσία της φιλαρμονικής του δήμου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Επίσης, το Δ. Σ αποφάσισε να δοθεί το όνομά σε οδό της πόλεως ή σε πλατεία και εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στους οικείους του. 

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός ανέφερε:

“Τον Μάιο που μας πέρασε στην Κεντρική πλατεία Αχαρνών βραβεύσαμε τον Ολυμπιονίκη μας Μπάμπη Χολίδη. Ήμουν βέβαιος ότι η πόλη μας θα είχε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον να εκφράσει την αγάπη της και τον σεβασμό της σε αυτόν τον υπέροχο Άνθρωπο, σε αυτόν τον μεγάλο Αθλητή. Δυστυχώς όχι!

Ο καταξιωμένος αθλητής και προπονητής Μπάμπης Χολίδης υπήρξε για εμάς ο άνθρωπος της γειτονιάς και της καρδιάς μας.Χρυσός για τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και χρυσός για το ήθος του.

Ανέβασε το σύμβολο της πατρίδας μας – τη γαλανόλευκη σημαία – στα πιο ψηλά βάθρα στον κόσμο και εμάς τους συμπολίτες του, μας έκανε κάθε φορά διπλά υπερήφανους. Ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής το 1988 στη Σεούλ είναι για εμάς ο σημαιοφόρος των αξιών και των ιδανικών μας.

Ήμασταν τυχεροί που τον είδαμε να αγωνίζεται, που συμμετείχαμε στη χαρά της νίκης του και που του σφίξαμε το χέρι.

Καλό ταξίδι ανυπέρβλητε Μπάμπη Χολίδη.
Καλό ταξίδι αιώνιο σύμβολο της πόλης μας!”

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: