11.4 C
Athens
7 Ιουλίου 2022
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΣτηρίζει τον Δημήτρη Μπουραίμη η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ζεφυρίου

Στηρίζει τον Δημήτρη Μπουραίμη η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ζεφυρίου

- Advertisement -
- Advertisement -

Με μια επιστολή – δριμύ κατηγορώ κατά της Φωτεινής Γιαννοπούλου απάντησε η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ Ζεφυρίου, στην ανακοίνωση της νυν Δημάρχου Ζεφυρίου περί στημένων διαδικασιών, στην υπόθεση της επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής. Η Τ.Ο. αφού διευκρινίζει ότι τον κο Μπουραΐμη επέλεξγε ως υποψήφιο Δήμαρχο το ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι ο επικρατέστερος από δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ίδια η κα Γιαννοπούλου και την οποία απέστειλε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, εξαπολύει επίθεση τόσο κατά της κας Γιαννοπούλου, όσο και κατά του κ. Σάββα, επειδή όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “δεν τίμησαν την υπογραφή και τις δεσμεύσεις τους”. Επιπλέον, για την κα Γιαννοπούλου επισημαίνει ότι η φιλοδοξία της ήταν να γίνει Δήμαρχος και αφού στηρίχθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., στις Εθνικές εκλογές του 2007 στήριξε ενυπόγραφα το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με ανοιχτές διαδικασίες που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, ανακοίνωσε την πρόταση του προς την κοινωνία για τους δημάρχους που στηρίζει σε κάθε Δήμο όπως και στον δικό μας, τον Δήμο Φυλής. Μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων, της Γιαννοπούλου Φωτεινής, του Μπουραΐμη Δημήτρη, του Σάββα Σάββα και του Χριστοφιλάκη Βαγγέλη, οι οποίοι κλήθηκαν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συμφώνησαν ότι μέσα από δημοσκόπηση, ο επικρατέστερος θα τεθεί επικεφαλής ως υποψήφιος Δήμαρχος και συνυπέγραψαν ότι όλοι θα στηρίξουν και το ψηφοδέλτιο.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρόσφατα ανακοίνωσε τον κο Μπουραΐμη υποψήφιο Δήμαρχο καθώς είναι ο επικρατέστερος από δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η κα Γιαννοπούλου και την οποία απέστειλε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λίγες μέρες μετά ο Σάββας Σάββας μη σεβόμενος την προτίμηση των πολιτών και γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων του, τόσο την συμφωνία όσο δε και την υπογραφή του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος, με ανεξάρτητο συνδυασμό. Αμέσως μετά ακολούθησε και η Γιαννοπούλου, ομιλώντας μάλιστα και για λογαριασμό της Δημοτικής ομάδας, προσχωρώντας στον ανεξάρτητο συνδυασμό.

Ως Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζεφυρίου θα τοποθετηθούμε για τα του οίκου μας, αφήνοντας τον κο Σάββα Σάββα να προχωρήσει τον δρόμο που επέλεξε, λέγοντας μόνο ότι αν δημόσιο πρόσωπο δεν σέβεται την υπογραφή του, πως αύριο θα σεβαστεί όλα τα άλλα ως Δήμαρχος αν επιλεγεί;

Τίθενται λοιπόν σοβαρότατα ερωτηματικά προς την κα Γιαννοπούλου και σε όσους φυσικά την ακολουθήσουν στον ολισθηρό δρόμο της ηθικής καταρράκωσης που επέλεξε. Μήπως υπάρχει πολιτική διαφωνία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έχει θέσει τον εαυτό της εκτός ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Μήπως υπάρχει πολιτική διαφωνία με την τοπική οργάνωση που πολλές φορές διαφώνησε μαζί της και μερικές φορές μάλιστα δημόσια; Γιατί τότε που διαφωνούσαμε έλεγε ότι υπήρχαν προσωπικά ζητήματα. Πότε άραγε λέει αλήθεια;

Μήπως θεωρεί ανεπαρκή τον κο Μπουραΐμη που διατελεί Δήμαρχος επί 12 έτη στον Δήμο Φυλής και θεωρεί την επιλογή του κου Σάββα Σάββα καλύτερη ενώ δεν έχει δοκιμαστεί ως Δήμαρχος; Εάν πράγματι αυτά συμβαίνουν, πως δηλώνει ότι την δεύτερη Κυριακή, εάν δεν είναι ο Σάββας, θα ψηφίσει Μπουραΐμη; Τότε θα είναι επαρκής;

Ουδόλως ασχολήθηκε με την δυσοσμία που εκπέμπει η Διοίκηση Παππού-Καμπόλη αλλά πώς να το κάνει άραγε; Εκεί βολεύει και κανά δικό της άνθρωπο. Γιατί κατέθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τώρα ανεξαρτητοποιείται; Δεν θα ήταν πιο έντιμο να ξεκαθαρίσει την θέση της από την αρχή και να μην παριστάνει τώρα την αθώα περιστερά; Άραγε ποιος την πιστεύει;

Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει Δήμαρχος και αφού στηρίχθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., στις Εθνικές εκλογές του 2007 στήριξε ενυπόγραφα το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ούτε τις εισφορές της δεν έδινε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως είχε υποχρέωση. Αν αυτό δεν λέγεται τυχοδιωκτισμός και ανεντιμότητα πως αλλιώς άραγε χαρακτηρίζεται; Όσο για τη θητεία της για την τετραετία που πέρασε θα επανέλθουμε για την χρηστή διοίκηση, το έργο της και την δήθεν αγνότητα των προθέσεων της.

Η Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζεφυρίου στηρίζει για Δήμαρχο τον κο Μπουραΐμη Δημήτρη και θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, απαλλαγμένη από τα δήθεν υπερκομματικά βαρίδια του παρελθόντος που τον έφεραν ως εδώ.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί μας σε έναν κοινό αγώνα που μόνο στόχο έχει το καλό του τόπου μας και όχι τις θεσούλες που έχουν κάποιοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Καλούμε την νεολαία μας να επωφεληθεί από αυτή την πρόκληση να πάρει την υπόθεση στα χέρια της καταδικάζοντας αυτούς που αποφάσισαν για αυτούς χωρίς αυτούς.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (εκτός του κου Σπυρούνη)

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -