11.4 C
Athens
29 Μαρτίου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΕμφύλιος στο πολιτικό σκηνικό του Ζεφυρίου

Εμφύλιος στο πολιτικό σκηνικό του Ζεφυρίου

- Advertisement -

Με ένα δριμύ κατηγορώ κατά της Φωτεινής Γιαννοπούλου απάντησε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ζεφυρίου, με αφορμή την ανακοίνωση – πολιτική τοποθέτηση της Δημάρχου της πόλης για τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίου. Η οργάνωση, αφού αναλύει το ιστορικό της επίμαχης διαδικασίας, διατυπώνει σοβαρά ερωτηματικά για τη στάση της κας Γιαννοπούλου, κατηγορώντας την για τυχοδιωκτισμό και ανεντιμότητα, αφού – όπως τονίζει – η φιλοδοξία της να γίνει Δήμαρχος ήταν εκείνη που την οδήγησε να στηριχθεί από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις προηγούμενες εκλογές, χωρίς ποτέ να ενστερνιστεί τις θέσεις του.

- Advertisement -
- Advertisement -

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι τέσσερις υποψήφιοι (Φωτεινή Γιαννοπούλου, Δημήτρης Μπουραΐμης, Σάββας Σάββας, Βαγγέλης Χριστοφιλάκης) κλήθηκαν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συμφώνησαν ότι, μέσα από δημοσκόπηση, ο επικρατέστερος θα τεθεί επικεφαλής ως υποψήφιος Δήμαρχος και συνυπέγραψαν όλοι ότι θα στηρίξουν και το ψηφοδέλτιο. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακοίνωσε τον Δημήτρη Μπουραΐμη υποψήφιο Δήμαρχο καθώς είναι ο επικρατέστερος από δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η κα Γιαννοπούλου και την οποία απέστειλε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Λίγες μέρες μετά ο Σάββας Σάββας, μη σεβόμενος την προτίμηση των πολιτών και γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων του, τόσο την συμφωνία όσο και την υπογραφή του, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος, με ανεξάρτητο συνδυασμό. Αμέσως μετά, η κα Γιαννοπούλου, μιλώντας μάλιστα και για λογαριασμό της Δημοτικής ομάδας, προσχώρησε στον ανεξάρτητο συνδυασμό» αναφέρεται και προστίθεται: «Μήπως υπάρχει πολιτική διαφωνία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έχει θέσει τον εαυτό της εκτός ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Μήπως υπάρχει πολιτική διαφωνία με την τοπική οργάνωση, με την οποία πολλές φορές διαφώνησε δημόσια; Μήπως θεωρεί ανεπαρκή τον κο Μπουραΐμη που διατελεί Δήμαρχος επί 12 έτη στον Δήμο Φυλής και θεωρεί την επιλογή του Σάββα Σάββα καλύτερη ενώ δεν έχει δοκιμαστεί ως Δήμαρχος; Αν πράγματι αυτά συμβαίνουν, πως δηλώνει ότι την δεύτερη Κυριακή αν δεν είναι ο Σάββας θα ψηφίσει Μπουραΐμη; Τότε θα είναι επαρκής;».

Η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Ζεφυρίου κατηγορεί τη Φωτεινή Γιαννοπούλου, ότι δεν ασχολήθηκε με την δυσοσμία που εκπέμπει η Διοίκηση Παππού-Καμπόλη ενώ ζητά να μάθει γιατί κατέθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, αφού αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί. «Η φιλοδοξία της ήταν να γίνει Δήμαρχος και αφού στηρίχθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, στις εθνικές εκλογές του 2007 στήριξε ενυπόγραφα το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αν αυτό δεν λέγεται τυχοδιωκτισμός και ανεντιμότητα πως αλλιώς άραγε χαρακτηρίζεται;» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος, η Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζεφυρίου ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει για Δήμαρχο τον Δημήτρη Μπουραΐμη Δημήτρη και θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για το καλό του τόπου.

Να υπενθυμίσουμε, ότι σε ανακοίνωση της η Φωτεινή Γιαννοπούλου, αφού αναφέρεται στα επίμαχα γεγονότα, εξαπολύει επίθεση κατά της επιτροπής αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ και κατά του τότε γραμματέα Σωκράτη Ξυνίδη, για τις διαδικασίες επιλογής του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής.

«Σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις αναζητούσαν το γκάλοπ που το είχαν μπερδέψει με κάποιο άλλο ενώ τελικά την τρίτη ημέρα ο ίδιος ο γενικός Γραμματέας κ. Ξυνίδης, μας κάλεσε και μας ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχε γκάλοπ και ότι από την επιτροπή είχε ορισθεί ο συνάδελφος Δήμαρχος Φυλής, γιατί γνωρίζει να διαχειρίζεται πολύ καλά το θέμα των απορριμμάτων» τονίζει η κα Γιαννοπούλου και κάνει λόγο για εμπαιγμό που αποδέσμευσε αυτόματα τους υπόλοιπους υποψηφίους από τη διαδικασία

Στην ίδια ανακοίνωση, η Δήμαρχος Ζεφυρίου ανακοίνωσε ουσιαστικά τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Σάββα Σάββα και τη συνεργασία τους με τους Χρυσούλα Κουράση και Κώστα Βάβουλα, «αναγνωρίζοντας ως αναγκαιότητα τη συνένωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της περιοχής με βάση τις σημαντικότατες ανάγκες, τα προβλήματα και τις δυνατότητες της τοπικής κοινωνίας, όπως διαμορφώνονται σήμερα».

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -