KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΙΛΙΟΝ

Ομάδα πυροπροστασίας μέχρι την Παρασκευή από το ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση

24/07/2019 17:10
1 '
πάρκο Τρίτση
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Πρωτοβουλία πυροπροστασίας στο πάρκο Τρίτση παίρνει η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ. Από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, μέλη και φίλοι της Οργάνωσης  βρίσκονται στο πάρκο, συμβάλλοντας έμπρακτα στην πυροπροστασία αυτού του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της Δυτικής Αθήνας. Ταυτόχρονα αναδεικνύουν τη διεκδίκηση για συνολικά μέτρα προστασίας του Πάρκου κόντρα στην υποβάθμιση και την απαξίωση με ευθύνη κυβερνήσεων και Τοπικής Διοίκησης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Ιάσονας Φανός, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και του Γραφείου Περιοχής Αττικής, αναφέρει σε δήλωσή του για αυτή την πρωτοβουλία της Οργάνωσης:

“Από χθες Δευτέρα και για τις επόμενες ημέρες η ΚΝΕ παίρνει μία ακόμα πρωτοβουλία ανάμεσα σε πολλές άλλες, να συμβάλει έμπρακτα στην πυροπροστασία του Πάρκου Τρίτση σε μία κρίσιμη περίοδο, στην καρδιά του καλοκαιριού, σε μέρες επικίνδυνες όπως όλοι γνωρίζουν. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για να ληφθούν εδώ και τώρα συνολικά μέτρα προστασίας του Πάρκου με πιο επείγουσα, αυτές τις μέρες, την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πυροπροστασίας”.

 

πάρκο Τρίτση πάρκο Τρίτση

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: