KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΦΥΛΗ

Κατάνυξη στη Θεία Λειτουργία και την λιτανεία της εικόνας του Αγ. Στυλιανού στο Ζεφύρι

27/11/2012 16:28
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

perifora-agios stylianosΜε μεγάλη κατάνυξη και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι, η Θεία Λειτουργία, ο Εσπερινός και η Περιφορά της Ιεράς Εικόνας, ανήμερα της ομώνυμης εορτής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το πρωί πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα ενώ το απόγευμα η εικόνα του Αγίου Στυλιανού, συνοδεία της Φιλαρμονικής του δήμου Φυλής, περιδιάβηκε τα στενά μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης περιοχής, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Την ανάγκη διαρκούς αγάπης, φροντίδας και συμπόνοιας μεταξύ των ανθρώπων επεσήμανε στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Αγίου Στυλιανού, τονίζοντας ότι αποτελεί ισχυρό παράδειγμα και για τη δική μας εποχή και τους δύσκολους καιρούς τους οποίους περνάμε. Θερμές ευχαριστίες στους πιστούς για την συμμετοχή τους και για το γεγονός ότι βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι, απηύθυνε και ο παπα-Γιάννης, ιερέας του ναού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Άγγελο για τη συμβολή του στο φωτογραφικό υλικό



Λεζάντες: 1,2,3. Η θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα, μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα. 4. Η εικόνα του Αγίου Στυλιανού 5. Με λαμπρότητα και ο εσπερινός 6. Στη δεξίωση που ακολούθησε την περιφορά ο Δημήτρης Μπουραίμης, η Χαρά Ιατρίδου και η Ρούλα Πατήλα 7. Γιώργος Μανωλάς, Γιώργος Ραφτέλης και οι ιερείς του ναού. Δεξιά ο παπα-Γιάννης 8. Δημήτρης Καμπόλης, Ρούλα Πατήλα, Σταυρούλα Αγγέλου, Άγγελος Λιόσης 9. Σταύρος Δράκος

perifora-agios stylianos1 perifora-agios stylianos2 perifora-agios stylianos3
perifora-agios stylianos4 perifora-agios stylianos5 perifora-agios stylianos6
perifora-agios stylianos7 perifora-agios stylianos8 perifora-agios stylianos9
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: