KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Μαρίας Απατζίδη (ΜέΡΑ25) για την αποφυγή κλεισίματος της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών

21/09/2019 16:14
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με το φημολογούμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Αχαρνών απηύθηνε η  βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη στον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η Μαρία Απατζίδη επέστησε την προσοχή στην κυβέρνηση για τη μεγάλη οικονομική και γενικότερη σημασία που έχει ο Δήμος Αχαρνών.

Τόνισε στην κατατεθείσα επίκαιρη ερώτηση ότι αν η Δ.Ο.Υ. Αχαρνών κλείσει και οι δραστηριότητές της μεταφερθούν αλλού, όπως στη Δ.Ο.Υ. Αγίων Αναργύρων, η τελευταία θα είναι υπερκορεσμένη με συνέπεια τη μεγάλη ταλαιπωρία των φορολογουμένων και μάλιστα των επαγγελματιών που θα χάνουν πολλές ώρες από την εργασία τους, καθώς θα χρειάζεται να μετακινηθούν σε μακρινή απόσταση. Υπενθύμισε ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στην απομάκρυνση του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., του Ι.Κ.Α. και της πρώην Υπονομαρχίας και επέμεινε ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα να αποφευχθεί πάση θυσία μια περαιτέρω υποβάθμιση του ιστορικού Δήμου των Αχαρνών. Διερωτήθηκε ποιοι λόγοι επιτάσσουν αυτό το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών, ρώτησε αν είναι δυνατό να ανασταλεί αυτή η απόφαση αλλά και αν είναι δυνατό, να ληφθούν, αντιστρόφως, μέτρα για την αναβάθμιση του Δήμου.

Ύστερα από την παρέμβαση που έκανε η βουλευτής Μαρία Απατζίδη με αίτημα την αναστολή του κλεισίματος της Δ.Ο.Υ. Αχαρνών, ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος βεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει η Δ.Ο.Υ. Αχαρνών, συμφώνησε για τη σημασία του Δήμου Αχαρνών και την ανάγκη υποστήριξής του, τόνισε πάντως την ανάγκη ψηφιοποίησης στις υπηρεσίες της Δ.Ο.Υ. Στη δευτερολογία της η βουλευτής Μαρία Απατζίδη δέχτηκε τις διαβεβαιώσεις του υφυπουργού και αναφέρθηκε στη μεγάλη οικονομική σημασία που έχει ο δήμος Αχαρνών, ο 4ος μεγαλύτερος δήμος της Αττικής και 12ος όλης της Ελλάδας με πληθυσμό 106.943 κατοίκους το 2011 και περισσότερους από 150.000 σήμερα, ένας δήμος που συγκεντρώνει μάλιστα περί τις 50.000 βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: