KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

Τριγμοί στη Δημοτική Ισοπολιτεία από την παραίτηση του αντιπροέδρου Δ.Σ Κωνσταντίνου Μουζακίτη για λόγους ευθιξίας

27/09/2019 09:53
Ανανεώθηκε 27/09/2019 10:00
2 '
Κωνσταντίνος Μουζακίτης
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μια σημαντική απώλεια στην παράταξή τους καταμετρούν η Δημοτική Ισοπολιτεία και ο Αντώνης Κακούρης, ύστερα από την παραίτηση, για λόγους ευθιξίας, του δημοτικού της συμβούλου Κωνσταντίνου Μουζακίτη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη μη τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημοτική Ισοπολιτεία, ο νεαρός σύμβουλος που είχε εκλεγεί μάλιστα αντιπρόεδρος του Δ.Σ, σε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του Σώματος Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, χαρακτήρισε προσβολή στη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί, το γεγονός ότι αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με την παράταξή του. «Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο» κατέληξε ο κ. Μουζακίτης.

Πρόκειται για μια σπάνια εκδήλωση συγνώμης και θάρρους από ένα νέο πρόσωπο, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά και θα περίμενε κανείς ότι θα επεδίωκε να κρατηθεί από την «καρέκλα» αλλά και μια κίνηση που δημιουργεί τριγμούς στους κόλπους της παράταξής του, σχετικά με τυχόν βεβιασμένες και χωρίς δεύτερη σκέψη ενέργειες.

Τη θέση του καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα Ελένη Γρετσίστα, η οποία υπήρξε δημοτική σύμβουλος την περασμένη πενταετία.

Ακολουθεί το κείμενο παραίτησης του κ. Μουζακίτη:

 

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιλίου

Υποβολή Παραίτησης

Η ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο.

Κωνσταντίνος Μουζακίτης

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: