KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίξτε τον 17χρονο Πέτρο Αθανασιάδη που πάσχει από σοβαρή μορφή καρδιοπάθειας να πάει στη Βοστώνη

13/11/2019 20:20
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

 Ο Πέτρος είναι ένα παιδί που το χαρακτηρίζουν το χαμόγελο και η καλοσύνη, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει. Ένα παιδί που σε κάνει να χαίρεσαι, ακόμα και όταν ο ίδιος δυσκολεύεται. Ο 17χρονος Πέτρος Αθανασιάδης είναι ένας νέος μαχητικός, που σηκώνει τον δικό του σταυρό, με αστείρευτη δύναμη ψυχής. Μέχρι τώρα έχει κάνει τρεις σοβαρές εγχειρήσεις στο Λονδίνο και σε λίγες ημέρες θα κάνει την επόμενη στη Βοστώνη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο Πέτρος είναι ένας έφηβος με χαμόγελο, ζωντάνια και με πολλά ενδιαφέροντα στη ζωή του. Παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα και είναι πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου στο σχολείο, ενώ του αρέσει να τραγουδά και να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις.
Γεννήθηκε με σοβαρή μορφή καρδιοπάθειας και έως σήμερα έχει κάνει τρεις σοβαρές εγχειρήσεις στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή παρουσιάζει καρδιακή ανεπάρκεια. Η αριστερή πλευρά του έχει 35%-40% συσταλτικότητα και επίσης έχει σοβαρή ανεπάρκεια, ενώ προβλήματα εμφανίζει και στη μιτροειδή βαλβίδα.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ
Η κα Ηλιάνα Αθανασιάδη, μητέρα του Πέτρου εξηγεί: «Λόγω της καρδιοπάθειας, έχουν πάθει βλάβες και άλλα όργανα του σώματός του. Γι’ αυτό τον λόγο είναι επιτακτική ανάγκη να διορθώσουμε την καρδιά όσο γίνεται, να δώσουμε χρόνο στο συκώτι να αναγεννηθεί, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα αργότερα να δεχθεί ο οργανισμός του Πέτρου το μόσχευμα. Η επόμενη κίνηση είναι η χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να γίνει διόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Θα προηγηθεί, βέβαια, ο προεγχειρητικός και λεπτομερής έλεγχος, από τις 21 έως τις 26 Νοεμβρίου. Στις 27 Νοεμβρίου, εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά -και δεν βρουν κάτι που θα ανατρέπει τα πάντα-, θα γίνει και η εγχείρηση. Με βάση όμως τις εξετάσεις που έχουν γίνει εδώ, στην Ελλάδα, θεωρούν ότι μπορεί να γίνει διόρθωση της βαλβίδας»

.Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να συγκεντρώσουμε το υψηλό ποσό που απαιτείται για την μετάβασή μας στην Αμερική οργανώσαμε μια πανελλήνια ανθρωπιστική εκστρατεία απευθυνόμενοι στον κάθε Έλληνα πολίτη γνωρίζοντας σε πόσο τραγικά δύσκολες οικονομικά συγκυρίες ζει την καθημερινότητά του.
Και γνωστοποιώντας το σοβαρό πρόβλημά μας, με συγκίνηση και περίσσια ευγνωμοσύνη διαπιστώσαμε ότι οι Έλληνες διαθέτουν ακόμη και στις μέρες μας τεράστια αποθέματα αγάπης και ανθρωπιάς.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν ώστε να ξεπεράσει ο Πέτρος και αυτό το δύσκολο στάδιο της υγείας του μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον εξής τραπεζικό λογαριασμό: IBAN GR 7701713120006312146111614 Τράπεζα Πειραιώς, δικαιούχος: Πέτρος Αθανασιάδης.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί θα βρείτε τα στοιχεία για κατάθεση χρημάτων κατευθείαν στο Νοσοκομείο Βοστώνης στο όνομα του Πέτρου. Όποιος επιθυμεί να στείλει χρήματα απευθείας στο νοσοκομείο της Βοστώνης να αποσταλεί στην ομάδα στο facebook «όλοι μία γροθιά για την καρδούλα του Πέτρου» αντίγραφο της κατάθεσης ή μέσω messenger στους γονείς για να μη χαθεί κάτι από την κατάθεση»

Ο  χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά γιατί είναι ζήτημα ζωής.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: