KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΦΥΛΗ

Σε ζεστό κλίμα η πρώτη επαφή της Ελένης Λιάκου με τις γυναίκες του ΚΑΠΗ Φυλής

28/11/2019 10:47
Ανανεώθηκε 28/11/2019 10:52
1 '
Σε ζεστό κλίμα η πρώτη επαφή της Ελένης Λιάκου με τις γυναίκες του ΚΑΠΗ Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η απόφαση για τη δημιουργία ΚΑΠΗ στη Φυλή, σε έναν τόπο όπου όλοι γνωρίζονται με τα μικρά τους ονόματα και οι γυναίκες προχωρημένης ηλικίας έχουν συνηθίσει σε διαφορετικές νόρμες, ήταν πραγματικά ένα ρίσκο για όσους πήραν την πρωτοβουλία υλοποίησής του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η ανησυχία ότι θα τον χρησιμοποιούσαν μόνο άνδρες ήταν υπαρκτή, αποδείχθηκε ωστόσο αβάσιμη όταν μια- μια οι γυναίκες της περιοχής άρχισαν να εξοικειώνονται με το χώρο και τις δραστηριότητες. Σήμερα αποτελούν όλες μαζί μια παρέα, γεγονός που φάνηκε και από την ευχάριστη συνάντηση γνωριμίας που είχαν με την Ελένη Λιάκου, αντιδήμαρχο Φυλής, Διοίκησης και πρόεδρο των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας του Δήμου.

Η κα Λιάκου τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο χώρο που σηματοδοτεί, όπως είπε, την ανάγκη να σπάσουν κατεστημένα και, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δράσεων του ΚΑΠΗ, ζήτησε τη γνώμη τους για αυτά που τους αρέσουν. Εξέφρασε δε την επιθυμία της να έρθουν και άλλες γυναίκες στο Κέντρο και να περνούν το χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά.  

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ Ειρήνη Αληματήρη ενημέρωσε και τα μέλη του Κέντρου της Φυλής για τις ήδη προγραμματισμένες δράσεις (ιατρικές επισκέψεις, εκδρομές κλπ.) που αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Σε ζεστό κλίμα η πρώτη επαφή της Ελένης Λιάκου με τις γυναίκες του ΚΑΠΗ Φυλής
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: