KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Σάλος για τον αστυνομικό που φαίνεται να χτυπά 11χρονο στις Αχαρνές. Ένορκη Διοικητική εξέταση διέταξε η ΕΛ.ΑΣ

26/01/2020 14:05
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ενορκη διοικητική εξέταση εναντίον τουαστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φαίνεται να χτυπά έναν 11χρονο, στις Αχαρνές θα διενεργήσει η Ελληνική αστυνομία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Μενίδι και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, όλοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο τίθενται σε διαθεσιμότητα, ενώ θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να μπαίνουν σε ένα στενό, όπου βρίσκονται δυο παιδιά. Κάποια στιγμή, ένας από τους αστυνομικούς δίνει ένα χαστούκι στο έναν από τα δύο αγόρια. Στη συνέχεια στρέφεται προς το άλλο παιδί, το οποίο τρέχει φεύγοντας.
Δείτε το βίντεο με τον αστυνομικό να χτυπά το αγόρι:

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο 11χρονος με τον πατέρα του. Το παιδί ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και τρομαγμένο, όπως γράφει ο άνδρας στο Facebook, προσθέτοντας ότι ένας γείτονας έστειλε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που είχε καταγράψει το περιστατικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑ.Σ:
«Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε βάρος ανηλίκου ημεδαπού στο Μενίδι, ανακοινώνεται ότι ήδη από χθες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, για τα αποτελέσματα της οποίας θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Με Απόφαση του Αρχηγείου οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάσσεται σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί».

πηγή: iefimerida.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: