KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για τον ΧΥΤΑ Φυλής από τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δυτική Αττική και Δυτική Αθήνα

05/02/2020 17:13
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δυτική Αθήνα και στη Δυτική Αττική προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Τη μηνυτήρια αναφορά υπογράφουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα, Γρηγόρης Τημπλαλέξης και Νίκη Χρονοπούλου και οι Νίκος Ζαπάντης, Βαγγέλης Σίμος, Θοδωρής Σκολαρίκος και Αλέξης Τσοκάνης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Φυλής, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ασπρόπυργου αντίστοιχα. Στη συνάντηση των εκλεγμένων με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα και τον αντιεισαγγελέα Περιβάλλοντος Δ. Ασπρογέρακα παραβρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αττικής του ΚΚΕ.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς εντάσσεται στις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος για το πρωτίστως πολιτικό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που υλοποιείται όχι με κριτήριο τις ανάγκες του λαού της Αττικής αλλά με γνώμονα την κερδοφορία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. Οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θέλουν να καταδείξουν και με αυτόν τον τρόπο ότι προκειμένου να προχωρήσει η αντιλαϊκή πολιτική στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η σημερινή κυβέρνηση και οι κυβερνήσεις διαχρονικά, δεν διστάζουν να παραβιάσουν κατάφωρα ακόμα και τους νόμους, που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: