11.4 C
Athens
7 Ιουνίου 2023
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΈνα μεγάλο βήμα προς την αντιπλημμυρική θωράκιση του κέντρου των Αχαρνών έκανε...

Ένα μεγάλο βήμα προς την αντιπλημμυρική θωράκιση του κέντρου των Αχαρνών έκανε ο δήμος

- Advertisement -

Καρπούς αποδίδουν οι προσπάθειες χρόνων του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Αχαρνών και νυν Περιφερειακού συμβούλου Θανάση Κατσιγιάννη καθώς και η αποφασιστική στάση του δημάρχου Σπύρου Βρεττού να κατασκευαστούν, άμεσα, τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα που θα συμβάλλουν στην οχύρωση της πόλης από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ένα από τα έργα “κλειδιά” που αναμένεται ν΄αλλάξει τα δεδομένα στο κέντρο της πόλης, θωρακίζοντας την, είναι η κατασκευή του συλλεκτήρα Σ2 και της δεξαμενής ανάσχεσης Δ2 στον Παλαιό Οικισμό του Δήμου στην οδό Κολοκοτρώνη. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και δη με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Θανάση Κατσιγιάννη, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός προσυπέγραψε στη Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων την έγκριση κατασκευής ενός έργου που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των Δημοτών.

Σκοπός της μελέτης είναι η ολοκλήρωση του σχεδιασμού της αντιπλημμυρικής προστασίας του κέντρου της πόλης, και πιο συγκεκριμένα της περιοχής που περικλείεται από τον δακτύλιο της οδού Αριστοτέλους, ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα των πλημμυρών και να μην υπάρξει εκ νέου κίνδυνος ακόμα και για ανθρώπινες απώλειες.

Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου.


- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -