KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Όταν η εφευρετικότητα συναντά την ατομική ευθύνη σε μίνι μάρκετ στα Άνω Λιόσια

15/03/2020 11:02
1 '
μίνι μάρκετ, Σκαλκώτα, Άνω Λιόσια
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κι όμως! Απέναντι στους κάθε λογής ωχαδελφιστές και ανεύθυνους που θεωρούν ότι δεν έχουν λόγο να προφυλάξουν τον εαυτό τους, τους οικείους και τους συνανθρώπους τους από τον ιό που ενέσκηψε ως παγκόσμια θύελλα, υπάρχουν και εκείνοι, πολίτες και επαγγελματίες, που σέβονται τον εαυτό τους και πειθαρχούν στα μέτρα της πολιτείας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ένας από αυτούς βρίσκεται στην οδό Σκαλκώτα στα Άνω Λιόσια, όπου διατηρεί μίνι μάρκετ. Και επειδή ο φόβος φυλάει τα έρημα – εν προκειμένω τα δικά του και των άλλων – δεν αρκέστηκε απλά να κάνει τον… τροχονόμο σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που θα μπουν στο κατάστημά του για να ψωνίσουν, αλλά αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα, κλείνοντας με ρολά την προθήκη του και αφήνοντας μόνο ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό.

Ασφαλώς και δεν ήταν εύκολη η απόφαση, αφού ο κάθε πελάτης που θα έμπαινε μέσα, εκτός από το προϊόν που θα ήθελε, θα έμπαινε στον “πειρασμό” να αγοράσει και κάτι άλλο. Τώρα θα πάρει απλώς μόνο αυτό που θέλει.

Προφανώς, για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ, πιο σημαντικό από τα παραπάνω ευρώ που θα έμπαιναν στο ταμείο του, ήταν η προστασία της υγείας – ατομικής και δημόσιας.

Του αξίζει, λοιπόν, ένα μπράβο.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: