KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με γοργούς ρυθμούς επισκευάζει και συντηρεί σχολικά κτίρια και προαύλια η Δευτεροβάθμια επιτροπή παιδείας του Δ. Αχαρνών

08/04/2020 18:04
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Εκμεταλλευόμενη την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών εγκαταστάσεων, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αχαρνών προχώρησε σε επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων και προαύλιων χώρων σε σχολεία της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, η Δευτεροβάθμια προχώρησε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις για την “επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και προαύλιων χώρων. Η αναστολή λειτουργίας των σχολείων αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία τώρα που απουσιάζουν μαθητές και διδακτικό προσωπικό για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στα σχολικά κτίρια και τους προαύλιους χώρους τους. «Δε θέλουμε να χαθεί ούτε ένα λεπτό για τους μαθητές μας. Εκμεταλλευόμαστε την αναστολή λειτουργίας για να επισκευάσουμε και να συντηρήσουμε τα σχολεία μας.» τόνισε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Μίχας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε:
✅Αποκατάσταση και συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ του 9ου Γυμνασίου Αχαρνών.
✅Νέο αντιολισθητικό δάπεδο στο 10ο Γυμνάσιο Αχαρνών.
✅Αποκατάσταση μόνωσης του κτιρίου του 6ου Γυμνασίου στην Αγία Άννα.
✅Ελαιοχρωματισμός σε σχολεία του Δήμου Αχαρνών.
✅Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευής στο 7ο Λύκειο Αχαρνών.

Στις επόμενες μέρες πρόκειται να διενεργηθούν παρεμβάσεις και στα λοιπά σχολεία των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων, ενώ με το πέρας των παρεμβάσεων θα πραγματοποιηθούν προληπτικές απολυμάνσεις.

Σημειώνεται ότι, πριν το κλείσιμο των σχολείων, ολοκληρώθηκαν μια σειρά από εργασίες στους χώρους των σχολικών εγκαταστάσεων του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών. Με μέριμνα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν αποκαταστάσεις, αλλά και εσωτερικοί και εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοί.

Αποκατάσταση-συντήρηση γηπέδου μπάσκετ του 9ου Γυμνασίου Αχαρνών

  • Νέο αντιολισθητικό δάπεδο στο 10ο Γυμνάσιο Αχαρνών
  • Αποκατάσταση μόνωσης του κτιρίου του 6ου Γυμνασίου στην Αγία ¶ννα
  • Ελαιοχρωματισμοί σε σχολεία του Δήμου Αχαρνών
  • Τοποθέτηση αλουμινοκατασκευής στο 7ο Λύκειο Αχαρνών

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: