KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στις Αχαρνές αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Συνάντηση με τον δήμαρχο Σπ. Βρεττό και περιοδεία στην πόλη

04/06/2020 18:13
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τα κρίσιμα στοιχεία του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» του ΣΥΡΙΖΑ με πολλαπλασιαστική επίδραση στην πραγματική οικονομία, αλλά και στήριγμα σε κάθε νοικοκυριό, σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο και επιχειρηματία αυτοαπασχολούμενο αναλαμβάνουν να κάνουν γνωστά στην κοινωνία, οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος με μια καμπάνια ενημέρωσης.
Στην Ανατολική Αττική, η εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τις Αχαρνές με στόχο να εξειδικευτούν οι επικαιροποιημένες θέσεις του σε τομείς όπως, η Υγεία, η Παιδεία, τα Εργασιακά, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, ο Τουρισμός, ο Πολιτισμός κ.α στους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι Βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησαν με πολίτες και δέχθηκαν την κριτική και τη δυσαρέσκεια των επαγγελματιών και των καταστηματαρχών της περιοχής για την αναποτελεσματικότητα των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης, καθώς και την αγωνία των νέων ανθρώπων για το εγγύς μέλλον.

Η περιοδεία κατέληξε στο Δημαρχείο των Αχαρνών, όπου αντιπροσωπεία του κλιμακίου είχε συζήτηση με το Δήμαρχο των Αχαρνών Σπύρο Βρεττό. Ο κ. Βρεττός ενημέρωσε εκτενώς τα μέλη της αντιπροσωπείας για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αχαρνών και τους Δημότες ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική αυτοδιοίκηση και όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Ακολούθως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του Δημοτικού Μεγάρου για να διανείμουν το ενημερωτικό φυλλάδιο των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και να συνομιλήσουν με εργαζόμενους του Δήμου.

Συμμετείχαν οι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής Νάσος Αθανασίου και Πάνος Σκουρολιάκος, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Δέδες, ο υποψήφιος Βουλευτής Κωστής Ξυλούρης, οι Συντονιστές των Οργανώσεων Μελών των Αχαρνών κκ. Γιώργος Ροδάκης (Αχαρνών) Δημήτρης Καργάκος (Κάτω Αχαρνών) και Γιώργος Τόκας (Θρακομακεδόνων) καθώς και μεγάλο κλιμάκιο στελεχών των τριών τοπικών οργανώσεων.

Οι ενέργειες εξωστρέφειας των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν στην Ανατολική Αττική με ανάλογες επισκέψεις.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: