KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

28 εκ. ευρώ έτοιμες μελέτες έχει ο Δήμος Αχαρνών

09/06/2020 14:43
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Πως κατάφερε ο ∆ήμαρχος Σπύρος Βρεττός να χρησιμοποιήσει προς όφελος του ∆ήμου το διάστημα των προηγούμενων πέντε μηνών

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Έτοιμες μελέτες, κατατεθειμένες και με αριθμό πρωτοκόλλου, συνολικού ποσού 28 εκ. ευρώ όπως αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές, οδοποιϊα και ενεργειακή αναβάθμιση διαθέτει ο δήμος Αχαρνών.

Πηγή: Εφημερίδα Αχαρναϊκή/Γιώργος Νιώρας

Στην τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός επεσήμανε πως υπάρχουν έτοιμες μελέτες συνολικού ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Αχαρναϊκή” οι μελέτες αυτές αφορούν έργα οδοποιίας, ενεργειακής αναβάθμισης, αντιπλημμυρικά κ.α. Μιλάμε δηλαδή για έργα μακράς πνοής, έργα υποδομών, τομέας στον οποίο η πόλη μας έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και έχει μείνει πολύ πίσω.

Αποδεικνύεται λοιπόν πως σε αυτό το διάστημα των πέντε μηνών ο ∆ήμαρχος και οι συνεργάτες του φρόντισαν να κερδίσουν χρόνο στον τομέα του προγραμματισμού. Οι συνεχείς επαφές με όλους τους φορείς (Υπουργεία, Περιφέρεια κτλ) και κυρίως η σωστή οργάνωση και ιεράρχηση των προτεραιοτήτων έχουν αποδώσει τους πρώτους καρπούς. Οι συνεχείς επαφές του ∆ημάρχου με Υπουργούς και οι συναντήσεις του πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, για τις οποίες σας ενημερώναμε κατά καιρούς είχαν συγκεκρι-μένους στόχους, τους οποίους αναμένουμε πλέον σύντομα να μάθουμε.

Βέβαια αυτό δημιουργεί προσδοκίες και οι δημότες θα περιμένουν το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς πλέον το εμπόδιο της έλλειψης προϋπολογισμού, να δούνε ενέργειες και απτά αποτελέσματα. Οι επόμενοι μήνες αναμένονται λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προκειμένου να δούμε τις προσπάθειες της ∆ημοτικής Αρχής να αποδίδουν καρπούς και να οδηγούν σε έργα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η πόλη μας και οι δημότες της.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: