11.4 C
Athens
25 Μαΐου 2022
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑSEO Dominator - H πιο εξειδικευμένη SEO εταιρεία στην Ελλάδα

SEO Dominator – H πιο εξειδικευμένη SEO εταιρεία στην Ελλάδα

- Advertisement -
- Advertisement -

Όποιος έχει δοκιμάσει να ασχοληθεί ή να ψαχτεί με το SEO θα έχει σίγουρα καταλάβει κάτι: είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση που απαιτεί ειδικές γνώσεις, τεχνικές κι εργαλεία. Τα λάθη στη διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας μπορεί να έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες για ένα site, ίσως ακόμη και καταστροφικές. Με άλλα λόγια, είναι κάτι που πρέπει να γίνει από κάποιον ειδικό. Αν ψάξει κανείς στο internet είναι σίγουρο ότι θα βρει πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες αλλά κι επιχειρήσεις που δηλώνουν ότι είναι ειδικοί του SEO. Πόσο ειδικοί είναι όμως στ’ αλήθεια και είναι όλοι το ίδιο;

- Advertisement -
- Advertisement -

Η αλήθεια είναι πως ειδικός από ειδικό κι επιχείρηση από επιχείρηση διαφέρουν. Εννοείται ότι όποιος υποστηρίζει ότι είναι expert σε κάτι δεν σημαίνει και αυτομάτως ότι είναι, άλλωστε ο καθένας μπορεί να δηλώσει ό,τι θέλει. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που κάνει κάποιες επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν και να στέκονται πιο ψηλά από τις άλλες. Όσον αφορά το SEO στην Ελλάδα λοιπόν, μπορούμε να πούμε πως υπάρχει μια επιχείρηση που πραγματικά είναι πολύ μπροστά από το ανταγωνισμό της: η SEO Dominator.

Η SEO Dominator είναι η πιο εξειδικευμένη SEO εταιρεία στην Ελλάδα και όχι μόνο και αυτό είναι κάτι που δεν το υποστηρίζει απλά, αλλά μπορεί να το αποδείξει.

Απόλυτη εξειδίκευση

Το πρώτο πράγμα που κάνει την SEO Dominator να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια επιχείρηση που εξ αρχής δημιουργήθηκε με μόνο αντικείμενο το SEO. Δεν ασχολείται και με άλλα πράγματα παράλληλα. Δεν είναι επιχείρηση που αναλαμβάνει ΚΑΙ SEO. Είναι μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δουλειά της να ξέρει τα πάντα γύρω από αυτό και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτή η εξειδίκευση από μόνη της θα αρκούσε για να την κατατάξει στις καλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα, αλλά τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί.

Άρτια καταρτισμένο προσωπικό

Η ποιότητα των υπηρεσιών μιας επιχείρησης εννοείται ότι εξαρτάται κυρίως από το προσωπικό της. Στην SEO Dominator εργάζονται άτομα τα οποία είναι εξειδικευμένα στο SEO και καταρτίζονται συνεχώς πάνω σε αυτό. Επιπλέον, το προσωπικό είναι μόνιμο και σταθερό και η επιχείρηση δεν βασίζεται σε εξωτερικούς συνεργάτες και freelancers. Τα πάντα από τον σχεδιασμό της στρατηγικής SEO μέχρι το design της ιστοσελίδας και τη δημιουργία περιεχομένου γίνονται in-house. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι αφενός η ποιότητα των υπηρεσιών είναι εξασφαλισμένη κι εγγυημένη και αφετέρου ότι τα χρονοδιαγράμματα και οι διορίες τηρούνται πάντα.

Τεράστια εμπειρία

Κάτι άλλο που κάνει την SEO Dominator ξεχωριστή και απόλυτα εξειδικευμένη είναι το γεγονός ότι απαρτίζεται από άτομα τα οποία ασχολούνταν αποκλειστικά και με μεγάλη επιτυχία με το SEO πριν να γίνουν μέλη της επιχείρησης. Αυτό σημαίνει ότι αθροιστικά, τα κύρια μέλη της επιχείρησης έχουν πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, κάτι που ελάχιστοι στην Ελλάδα μπορούν να πουν. Εννοείται ότι η πολύχρονη αυτή πείρα αποκτήθηκε με συνεργασίες με μια πολύ μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι η SEO Dominator γνωρίζει την Ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.

Απτά αποτελέσματα

Όλα τα προηγούμενα θα μπορούσαν να είναι απλά «λόγια του αέρα» και υπερφίαλοι ισχυρισμοί, κάτι που δεν είναι σπάνιο φαινόμενο σε κανέναν κλάδο και καμία αγορά. Αυτό που κάνει την SEO Dominator μοναδική περίπτωση όμως, είναι το γεγονός ότι μπορεί να αποδείξει όλα όσα ισχυρίζεται. Δείγματα της δουλειάς της επιχειρήσεις και ακριβείς μετρήσεις και γραφικές παραστάσεις με τη πορεία των sites των πελατών της πριν και μετά την εφαρμογή της στρατηγικής SEO που ετοίμασε κι εφάρμοσε η SEO Dominator είναι διαθέσιμα άμεσα σε κάθε ενδιαφερόμενο για να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την επιχείρησης και τη ποιότητα της.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -