KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αχαρνές: Ξεκάθαρη απάντηση ΟΑΣΑ σε επιστολή δημότισσας. Ενιαίο εισιτήριο σε τρένο και λεωφορεία

12/11/2020 20:15
2 '
χάρτινο ηλεκτρονικό εισιτήριο
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο επιμένων νικά κι αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της κας Έφης Τσόλκα, από τις Αχαρνές, η οποία με την επιμονή και τις επιστολές της εξασφάλισε την ξεκάθαρη απάντηση του ΟΑΣΑ ότι: “Ο σταθμός “ΑΧΑΡΝΑΙ” εντάσσεται στο αστικό δίκτυο συνεργασίας ΟΑΣΑ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ισχύει η τιμολογιακή πολιτική και τα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ”!!

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρακτικά, αυτό σημαίνει, ότι οι δημότες κακώς διπλοπλήρωναν εισιτήριο όλο αυτό το διάστημα, στα δύο μέσα, καθώς επικρατούσε λανθασμένη ερμηνεία επί της τιμολογιακής πολιτικής.Πλέον, με την απάντηση του ΟΑΣΑ προς την κα Τσόλκα γίνεται ξεκάθαρο ότι οι συγκοινωνιακές υπηρεσίες ΟΑΣΑ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι συνδυαστικές και στην αστική ζώνη του Προαστιακού Σιδηροδρόμου(Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί) ισχύει η τιμολογιακή πολιτική και τα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.

Με βάση τα ανωτέρω – όπως αναφέρει ο ΟΑΣΑ- ο σταθμός Αχαρναί εντάσσεται στο αστικό δίκτυο συνεργασίας ΟΑΣΑ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ισχύει η τιμολογιακή πολιτική και τα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ απαντά και για τη συχνότητα των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών 721 και Α10, λέγοντας ότι θα εξετάσει την δυνατότητα βελτίωσης των χρονοαποστάσεων στα πλαίσια του συγκοινωνιακού σχεδιασμού της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος περιλαμβάνει ανάθεση μέρους του συγκοινωνιακού έργου στα ΚΤΕΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η κα Τσόλκα νιώθει δικαιωμένη από το αποτέλεσμα για τις ενέργειες που έκανε. Παράλληλα, ζητά από τον δήμο να γνωστοποιήσει ευρέως την απάντηση του ΟΑΣΑ ώστε να ενημερωθούν οι δημότες.

Ακολουθεί η απάντηση του ΟΑΣΑ:

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: