KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Χριστούγεννα αλληλεγγύης από τη Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού

22/11/2020 18:52
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας όπου ελπίζουμε να ξεπεράσουμε γρήγορα όλοι μας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πέρσι κάναμε τη πρώτη μας προσπάθεια στολισμού του Ολυμπιακού Χωριού μετά από χρόνια σε συνεργασία με τον Δήμο μας και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ, Γιάννη Νίκα. Έτσι και φέτος θα δεν θα μπορούσε να λείψει το πνεύμα των Χριστουγέννων από τον τόπο μας, σε λίγες μέρες θα γνωστοποιηθεί η κοινή μας δράση.Φέτος δεν θα σας ζητήσουμε να μας βοηθήσετε οικονομικά για τον στολισμό καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και όποια προσπάθεια γίνει θα γίνει από τα στολίδια που μας στηρίξατε πέρσι να πάρουμε ως ομάδα καθώς και με νέα από το Δήμο μας.

Φέτος θα σας ζητήσουμε κάτι πιο ουσιαστικό ώστε να δώσουμε σε κάθε οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη την μικρή βοήθεια σε τρόφιμα και αγαθά, όλοι περνάμε δύσκολα αλλά κάποιοι πιο δύσκολα από εμάς, οφείλουμε λοιπόν να στηρίξουμε και να μεταδώσουμε την αγκαλιά που έχουμε ανάγκη πιο πολύ από ποτέ όλοι μας.Όποιος επιθυμεί να δώσει κάτι από το υστέρημα του (μακαρόνια, όσπρια, καθαριστικά κλπ, όλοι ξέρουμε τι χρειάζεται μια οικογένεια) παρακαλούμε να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας μας, μαζί μας.

Οι κρίσεις χρειάζονται αλληλεγγύη και η ομάδα της Νέας Γενιάς δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε μια τέτοια στιγμή για τον τόπο μας.

Είσαι μαζί μας;

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: