KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Στέγαστρα με φώτα και ψηφιακές εφαρμογές σε στάσεις λεωφορείων θα τοποθετήσει ο Δήμος Φυλής

06/12/2020 11:34
Ανανεώθηκε 06/12/2020 11:35
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Είκοσι πέντε (25) σύγχρονα στέγαστρα σε πολυσύχναστες στάσεις λεωφορείων σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή θα τοποθετήσει τους επόμενους μήνες ο Δήμος Φυλής. Η χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού 83.700,00 ευρώ,  θα γίνει από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών και είναι ένα από τα πολλά έργα που έχει επιτύχει να πάρει η δημοτική αρχή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μέσα στις επόμενες ημέρες η Οικονομική Υπηρεσία θα εντάξει τη χρηματοδότηση στον προϋπολογισμό του 2021, στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο της διαγωνιστικής διαδικασίας και, εκτός απροόπτου, μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να έχει αναδειχθεί ανάδοχος.

Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία, τα νέα στέγαστρα  θα διαθέτουν σταθερά καθίσματα, ηλεκτροφωτισμό, καλάθι απορριμμάτων και ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ενώ θα είναι φιλικά σε ΑμΕΑ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Σ15-Φ1-2.jpg

Την προτεραιότητα που δίνει η διοίκηση του Δήμου στην καθημερινότητα των πολιτών επεσήμανε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τονίζοντας ότι ο αγώνας για την αναβάθμισή της θα είναι διαρκής, πολυεπίπεδος και προς κάθε κατεύθυνση.

Χρήστος Παππούς
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: