11.4 C
Athens
28 Μαΐου 2023
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΧΑΡΝΕΣΦιλανθρωπική κλήρωση ​—​ «Ένας Πόντος για όλους»

Φιλανθρωπική κλήρωση ​—​ «Ένας Πόντος για όλους»

- Advertisement -

Είναι από’ κείνες τις αγνές στιγμές που το «Ισχύς εν τη ενώσει»παίρνει σάρκα και οστάγια το κοινό καλό.

- Advertisement -
- Advertisement -

Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, ως απλοί ενεργοί πολίτες, απέναντι στους αδύναμους και σε φορείς που έχουν ανάγκη,παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε,για δεύτερη χρονιά,να στηρίξετε την φιλανθρωπική μας κλήρωση με τίτλο«Ένας Πόντος για όλους»!

Η Φιλανθρωπική κλήρωση—​«Ένας Πόντος για όλους»είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία του ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφυλλίδη​ ​και των αρωγών- φίλων του​ ,η οποία θα διαρκέσει​ από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου ​και ώρα 23:59. Σκοπός είναι,μέσα σε αυτό το διάστημα,να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια«Η Φλόγα»—σωματείο το οποίο στηρίζει τη δράση μας. Αυτόματα,όσοι ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας,θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια και μοναδικά δώρα,τα οποία είναι προσφορές ανθρώπων γεμάτα αγάπη κι ευγνωμοσύνη.

Διαδικασία συμμετοχής και τα δώρα. Καταθέτετε οποιοδήποτε ποσό ​επιθυμείτε σε έναν από τους παρακάτω επίσημους λογαριασμούς τραπέζης του σωματείου «Η Φλόγα», ​με την αιτιολογία «Ένας Πόντος για όλους»​.

  • ➔Εθνική Τράπεζα192/480000-10 GR2501101920000019248000010
  • ➔Alpha Bank112-00-2002-011686 GR8001401120112002002011686
  • ➔ΤράπεζαΠειραιώς5015-020-641423 GR6301720150005015020641423
  • ➔Eurobank00260063460100128261 GR66026006300004601001282612.​

Έρχεστε σε επαφή με το σωματείο μέσω email ή τηλεφώνου και​ επιβεβαιώνετε την κατάθεση​. ​Βγάζετε φωτογραφία ​ή τραβάτε στιγμιότυπο οθόνης(screenshot)​την απόδειξη της δωρεάς σας​και την αποστέλλετε σε μήνυμα στη σελίδα του Facebook «Φιλανθρωπικήκλήρωση — Ένας Πόντος για όλους» ​(βλ. ​εδώ​) ​ή στο ​pontos1119@gmail.com​.

ΠΡΟΣΟΧΗ!​ Είναι ο μοναδικός τρόπος επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας στην κλήρωση.

Με βάση το ποσό της κατάθεσης (στοιχείο που θα παραμείνει απόρρητο)καθορίζεται και ο αριθμός των συμμετοχών.Έτσι για κάθε1–5€έχουμε μία συμμετοχή​,​6–10€δύο συμμετοχές​, ​11–15€ τρεις​, κοκ.

«Κανένα ποσό δεν είναι ντροπή!Κάθε ποσό δείχνει αγάπη!»Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά ​από τη σελίδα του Facebook, ​την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου​, σε ώρα και σημείο που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.Με βάση τα προαναφερόμενα,θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για τα παρακάτω δώρα,τα οποία είναι προσφορές ανθρώπων από διάφορα μέρη της Ελλάδας καιτης Ρωσίας:

●2 ποντιακές λύρες ​(μουσικά όργανα συνολικής αξίας 800€)

●1 αγγείον ​ή αλλιώς τουλούμ’ (μουσικό όργανο αξίας 350€)

●1 χειροποίητη πάνινη κούκλα ​από την συλλεκτική σειρά «Κουκλόχειρο» με παραδοσιακή φορεσιά Ματσούκας (αξίας 245€)

●2 επιταγές ​για αγορές από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης (συνολικής αξίας 120€)

●3 συνεδρίες για καθαρισμό δοντιών ​(συνολικής αξίας 150€)

●2 μπουκέτα μπαλόνια ​για πάρτυ (συνολικής αξίας 60€)

●1 βιβλίο​ ​«​Οι Νεράιδες και Υπερήρωες του Πόντου​»​ της Αγγελικής Παμπουκίδου — το πρώτο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο​ ​στην Ελλάδα για τη Γενοκτονία των Ποντίων

●1 βιβλίο «​Ένας θρύλος περνάει στο σήμερα​»​ του Γιάννη Γκόσιου, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Χρύσανθο Θεοδωρίδη + ​ένα CD «Το θάμαν»​ από την νέαδισκογραφική δουλειά των αδελφών Γιάννη και Αβραάμ Γκόσιου.

Όμως,το σημαντικότερο δώρο αυτής της πρωτοβουλίας,ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας,ερχόμενο από έναν από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες και παραγωγούς της Ελλάδας,​είναι ο ​χρυσός δίσκος του Νίκου Κουρκούλη«​Παίζεις με τη φλόγα​»για τον οποίο ​ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε τη μουσική,και τον οποίο ξεχώρισε ανάμεσα από τους δεκάδες χρυσούς του δίσκους για την κοινωνική μας δράση.

Ο δίσκος αυτός δεν θα αποτελέσει μέρος της κλήρωσης,αλλά​θα δημοπρατηθεί ξεκινώντας από την τιμή των 500€!​Η λήξη της δημοπράτησης ορίζεται με αυτή της κλήρωσης,και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ​υποχρεωτικά​τα στοιχείατους(ονοματεπώνυμο,διεύθυνσηκατοικίας,τηλέφωνοεπικοινωνίαςκαιτηνπροσφοράτους)σεμήνυμαστησελίδατουFacebook«Φιλανθρωπικήκλήρωση—Ένας Πόντος γιαόλους»(βλ.​εδώ​)ήστο​pontos1119@gmail.com​.Η δημοπρασία δεν θα γίνει σε πραγματικό χρόνο,και ο υψηλότερος πλειοδότης θα ανακοινώνεται​ στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook κάθε τρεις μέρες.

Η ελάχιστη αύξηση κάθε προσφοράς ορίζεται στα 50€.

Ως όροι και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη δημοπρασία ορίζονται τα προβλεπόμενα ομοίων με αυτών των μεγάλων οίκων δημοπρασιών της χώρας μας. Κλείνοντας, ο Κώστας Παπαδόπουλος προσφέρει για τα παιδιά της «Φλόγας» δύο ​τούρτες για ενδεχόμενη γενέθλια γιορτή.Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο ​6979495659, ​τησελίδα του Facebook και το email.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν από ένα χειροποίητο γούρι για το 2021, το οποίο θα συνοδεύεται από μία ευχετήρια-ευχαριστήρια κάρτα!Σας εύχομαι καλή επιτυχία! Υ’είαν, ευλο’ίαν και κατενόν καρδίαν!

Καλές γιορτές να έχουμεκαι πάμε όλοι μαζί να βάλουμε ακόμη έναν «Πόντο» στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά!

Με εκτίμηση,Βασίλης Καρυοφυλλίδης_

​Γεννήθηκα στις 19 Δεκεμβρίου 1985 στις Αχαρνές, και είμαι από πολύτεκνη οικογένεια με καταγωγή από την Κερασούντα του Πόντου. Δύο φορές στη ζωή μου, το 2012 και το 2018,ποδηλάτησα τη διαδρομή ​«​Αχαρνές-Τραπεζούντα (Παναγία Σουμελά)-Αχαρνές​» ​με σκοπό να επισκεφτώ τα ιερά χώματα των προγόνων μου. Η Φιλανθρωπική κλήρωση — «Ένας Πόντος για όλους» γίνεται στο πλαίσιο των γενεθλίων και της ονομαστικής μου εορτής, και επιθυμώ, αντί για προσωπικά δώρα, να αποσταλούν δωρεές προς τα παιδάκια που φιλοξενούνται στη «Φλόγα». Απώτερος σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας μου είναι, μεταξύ άλλων, να τον μιμηθούν κι άλλοι συνάνθρωποί μου για το κοινό καλό.

2​ ​Ευγνωμονώ από καρδιάς τους φίλους μου, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γι’ αυτή την ιδιαίτερη κοινωνική δράση, τον μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Κυριάκο Παπαδόπουλο​ ​(Αθήνα), τους κατασκευαστές των ποντιακών λυρών ​Μάνο Κασανίδη(Αθήνα) και ​Νίκο Λαζαρίδη​ ​(Γκελεντζίκ/Ρωσία), τον κατασκευαστή του αγγείου (τουλούμ’)Ζαφείρη Ευθυμιάδη​ ​(Καβάλα), τον Ερωτόκριτο Σαββίδη και το οδοντιατρείο ​Savvidis DentalClinic​ ​(Πειραιάς), τον Λάζαρο Τοσουνίδη και την ​εταιρεία «Ifaistos» Fireworks​ ​(Αιγάλεω), τηνΛένα Καλαμαρινού και το ​«Ραφείον Καλαμαρινού»​ ​(Κιλκίς), την συγγραφέα ​ΑγγελικήΠαμπουκίδου​ ​(Θεσσαλονίκη), τους ​αδελφούς Γκόσιου​ ​(Θεσσαλονίκη), τον ​ΚώσταΠαπαδόπουλο​ ​και το ζαχαροπλαστείο «Βυζάντιο» (Αχαρνές), την πρόεδρο της «​Φλόγα​ς»Μαρία Τρυφωνίδη.

Θα σας δοθεί ένας μοναδικός κωδικός αριθμός, ο οποίος θα κοινοποιηθεί στη σελίδα στοFacebook μαζί με τα αρχικά γράμματα από το ονοματεπώνυμό σας, στο πλαίσιο εξασφάλισηςτης ανωνυμίας σας, εφόσον το επιθυμείτε.

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -