KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Με “φουλ” αντισηπτικά και υγειονομικό υλικό ανοίγουν και πάλι δημοτικά και νηπιαγωγεία στον Δήμο Φυλής

10/01/2021 09:21
2 '
Γιάννης Κρεμύδας, Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής, αντισηπτικά, υγειονομικό υλικό, δημοτικά, νηπιαγωγεία, Δήμος Φυλής,
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής πραγματοποίησε, κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης, εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης ενώ προμήθευσε με επιπλέον αντισηπτικά υγρά τα δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Λίγες ώρες απομένουν πριν το άνοιγμα δημοτικών, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών σε όλη τη χώρα και σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Φυλή, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στις σχολικές μονάδες του Δήμου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής πραγματοποίησε, τόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου όπου εφαρμοζόταν η τηλεκπαίδευση, όσο και κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησης, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν με όλες τις αυστηρές προδιαγραφές για μαθητές και δασκάλους.

Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα για αυστηρή τήρηση των μέτρων πρόληψης με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και, για τον σκοπό αυτό, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή πραγματοποίησε, με ίδιους πόρους, την 3η κατά σειρά, επιπλέον, διανομή αντισηπτικών υγρών στα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Δήμου  για τους μαθητές ενώ στα σχολεία έχει ήδη πραγματοποιηθεί η τακτική κατανομή των χρημάτων, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα υλικά.

Όπως δήλωσε στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ και τo doxthi.gr ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας, «τα σχολεία ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους και, ως Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, έχουμε κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο, ώστε όταν ερχόταν η στιγμή να επιστρέψουν τα παιδιά μας και οι δάσκαλοί τους στα σχολεία, να γίνει με όρους απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής. Σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την εκπαιδευτική κοινότητα, έχουμε λάβει όλα τα μέτρα και θα συνεχίσουμε να τα λαμβάνουμε σε κάθε επίπεδο, γιατί η προστασία των παιδιών μας είναι πάνω απ΄ όλα».

Γιάννης Κρεμύδας, Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής, αντισηπτικά, υγειονομικό υλικό, δημοτικά, νηπιαγωγεία, Δήμος Φυλής,
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: