KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο Ακρατήτου με τοποθέτηση χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς

02/03/2021 14:15
1 '
Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο του Ακράτητου με τοποθέτηση χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Οι εργασίες για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου σφύριξαν ήδη για το γήπεδο Ακρατήτου, όπου ο παλιός χλοοτάπητας θα αντικατασταθεί με νέο, συνθετικό τελευταίας γενιάς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η αντικατάσταση θα σημάνει την εξυπηρέτηση περισσότερων αναγκών με μικρότερο κόστος, καθώς ο φυσικός χλοοτάπητας είναι είχε υψηλό κόστος συντήρησης και περιορισμένο ωράριο προπονητικής και αγωνιστικής χρήσης.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, αρχής γενομένης από το δημοτικό στάδιο του Ακρατήτου, επιχειρείται μια νέα εκκίνηση αποκατάστασης των μεγάλων γηπέδων που θα έχει και συνέχεια με τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και υποδομών.

Σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση του έργου,  ύψους 500 χιλ ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών, με βάση τη μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία. 

Στην έναρξη των εργασιών παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο  αντιδήμαρχος Εσόων Γιώργος Αβράμης που έχει την ευθύνη της διαχείρισης των δύο Δημοτικών γηπέδων (Ακράτητου, Θρασύβουλου) και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Γιάννης Λιάκος

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: