11.4 C
Athens
23 Σεπτεμβρίου 2023
spot_img
ΑρχικήHOT STORY"Φάουλ" Καμπόλη με στόχο να πλήξει την Ελένη Λιάκου. Διαψεύστηκε λίγα λεπτά...

“Φάουλ” Καμπόλη με στόχο να πλήξει την Ελένη Λιάκου. Διαψεύστηκε λίγα λεπτά αργότερα από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους

spot_img
- Advertisement -

Στο κενό πέφτει η προσπάθεια του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Καμπόλη να πλήξει προσωπικά και πολιτικά την αντιδήμαρχο Διοίκησης και Φυλής Ελένη Λιάκου, με αφορμή βοήθεια σε οικογένεια του Δήμου Φυλής για ιατρικούς λόγους. Ο πρώην αντιδήμαρχος έβγαλε, για μια ακόμα φορά, τα μαχαίρια εναντίον της αντιδημάρχου, αλλά μάλλον έχει ξεχάσει – κατά τα φαινόμενα – τον τρόπο να πετυχαίνει στόχο.

- Advertisement -
- Advertisement -

Κρατάει χρόνια η… κολώνια της προσωπικής αντιπαράθεσης του Δημήτρη Καμπόλη με την Ελένη Λιάκου και, πάντως, από την εποχή που και οι δυο βρίσκονταν στο πλευρό του Χρήστου Παππού. Παρά το γεγονός, ότι η ίδια δεν έχει ποτέ καταφερθεί εναντίον του δημόσια, ο πρώην αντιδήμαρχος δεν χάνει την ευκαιρία να της επιτίθεται με οποιαδήποτε αφορμή. Ακόμα και όταν οι περιστάσεις αναγκάζονται να τον διαψεύσουν.

Στην τελευταία ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Καμπόλης κατηγόρησε την κα Λιάκου για αναλγησία και έλλειψη ευαισθησίας απέναντι σε δημότη, αφού, όπως είπε, αρνήθηκε να του παράσχει ιατρική βοήθεια για 500€. «Προφανώς ασχολείται μόνο με εργολάβους, προμήθειες, υπεργολάβους» ανέφερε, μεταξύ άλλων και έκανε λόγο για λειτουργία με ίδιον όφελος.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση, ήρθε η απάντηση, όχι δια στόματος της κας Λιάκου, αλλά από δυο δημότισσες, καθώς ήταν ανάμεσα σε εκείνες που ενδιαφέρθηκαν και είχαν την επαφή μαζί της για τη συγκεκριμένη οικογένεια και, όπως ανέφεραν, είχαν όχι μόνο ότι βοήθεια ζήτησαν αλλά και προσωπικό ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση μιας, εκ των δυο κυριών, της Μαρίας Καμπόλη:

«Ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που συμβαίνει σήμερα… Παραθέτω παλιότερη δημοσίευση μου για να αποκαταστήσω την αλήθεια και μόνο αυτή! Μαζί με την Anna Meledi ξεκινήσαμε πριν τα Χριστούγεννα να βοηθήσουμε μια οικογένεια που είχε ανάγκη χωρίς καμία πολιτική σκοπιμότητα ή προσωπικό όφελος. Δίπλα μας όμως λόγο θέσης και χαρακτήρα  βρέθηκε από την αρχή η κυρία Ελένη Λιάκου

Αμέσως έφερε ρούχα και τρόφιμα ενώ ταυτόχρονα μας έστειλε σε γιατρό δωρεάν!!!! Σήμερα ζητήσαμε πάλι την βοήθεια της για κάποιες εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν άμεσα για το παιδί, επειδή όμως δεν μπορούσε να γίνει στο κέντρο που συνεργάζεται ο δήμος πριν την Παρασκευή, αποφασίσαμε να το κάνουμε ιδιωτικά!!!! Εκείνη ήταν πρόθυμη να βοηθήσει και μάλιστα η ίδια μου είπε ” Μαρία ότι χρειαστείς για το παιδί είμαι εδώ”.

Πριν λοιπόν κύριοι χρησιμοποιήσετε το εθελοντικό έργο ως πολιτικό όπλο να φροντίσετε να είσαστε πρώτα καλά ενημερωμένοι, μόνο λύπη νιώθω για την προσπάθεια σπιλωσης μίας τόσο όμορφης προσφοράς!!!!»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Καταγραφή1.jpg

«Μαρία ξέχασες να αναφέρεις ότι η κα Ελένη Λιάκου μας έστειλε δωρεάν στην δικηγόρο κα Χρυσούλα Κουράση .Για την μετάφραση των χαρτιών που θέλουν τα κορίτσια για να γραφτούν στο σχολείο», ανέφερε, από την πλευρά της, η δεύτερη κοπέλα που ασχολήθηκε με το θέμα.

- Advertisement -


spot_img
spot_img

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -