11.4 C
Athens
8 Αυγούστου 2022
spot_img
ΑρχικήHOT STORYΕπί της... (Ωχ) Όχθης και άμα λάχει τσαλαβουτάμε! Παραπολιτικά και άλλα

Επί της… (Ωχ) Όχθης και άμα λάχει τσαλαβουτάμε! Παραπολιτικά και άλλα

- Advertisement -
- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -

Καλησπέρα- καλησπέρα,

Καιρό έχουμε να τα πούμε, γιατί τι να πούμε για να γελάσει το χείλη μας; Οπου και να γυρίσει το μάτι, κρούσματα, διασωληνωμένους, δολοφονίες συναδέλφων δημοσιογράφων, μια θανατίλα, ένα πράγμα, να σου κόβονται τα ήπατα. Τέλος πάντων, κάτι τα εμβόλια, παρά τα προβλήματά τους, κάτι η άνοιξη που πιάνει και τα γαϊδούρια, όλο και καμιά χαραμάδα βλέπουμε.

Ποιος είδε τον... Παππού και δε φοβήθηκε στην ΠΕΔΑ. "Τελειώσαμε με τα απορρίμματα" είπε σε Πατούλη και Δημάρχους

Κι εκεί που προβληματισμένα αμερίμνως δοκίμαζα την πρώτη φραπεδιά του επερχόμενου θέρους, νάσου ο δήμαρχος. Τι ποιος δήμαρχος; Ποιος άλλος; Ο Παππούς, ντε! Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο τους πέρασε μια πριονοκορδέλα τους Δημάρχους της Αττικής στην ΠΈΔΑ που θέλουν να συνεχιστεί αυτό το καλαμπούρι με τα σκουπίδια στη Φυλή  και τους έκοψε τον βήχα μια κι έξω. Ως εδώ καλά και ωραία. Ο αθεόφοβος όμως λίγο συναίσθημα δεν έχει; Τάβαλε και με τον Περιφερειάρχη  Πατούλη; Αφού δήμαρχε, ο άνθρωπος περνάει δύσκολα, είναι στα χωρίσματα και να πεις ότι πρόκειται για μεσοτοιχία, πάει στο καλό, γιατί τόση σκληρότης;

Η επόμενη αγωνία που περνάμε, είναι αν θα την κοπανήσουμε το Πάσχα, τραγουδώντας το «Πάμε σαν άλλοτε…». Αυτή η ιστορία με τα self-tests, μοιάζει να αποδίδει (δούλεψε με τα σχολεία) και δεν αποκλείεται να την πέσουμε ομαδικά στην αυτοεξέταση, για να φύγουμε κύριοι και ασφαλείς. Μακάρι.

Πάμε τώρα στα εξωτερικά.

Ο Μπάιντεν λέει,  με το παρατσούκλι «κοιμισμένος Τζό», μόνο κοιμισμένος δεν είναι. Μιλάμε για τσαμπουκάς πρώτης κατηγορίας και εάν συνεχίσει με την ιδιά περπατησιά, θα γίνει και ο πρώτος άρχοντας στην πιάτσα. Τι κάνει λοιπόν το παλικάρι; Δίνει πολύ χρήμα, αλλά επικεντρωμένο στον άνθρωπο και τις ανάγκες του καθώς και  στις υποχρεώσεις του κράτους  απέναντι στους πολίτες του.  Όχι σαν κάτι άλλους που βρήκαν την ευκαιρία, εν μέσω πανδημίας, να το παίξουν φιλελευθερικότεροι των φιλελευθέρων και γυρίζουν τούμπα τις εργασιακές σχέσεις, λέμε τώρα και όχι μόνον.  

Δεν μας έφταναν αυτά που περνάμε, έχουμε κι αυτή την ποντικομαμή τον Τσαβούσογλου να μας παίζει τα νεύρα. Καλά δεν έχει δει ποτέ, τον εαυτό του σε καθρέφτη προφίλ, που  μοιάζει σαν κόντρα πλακέ θαλάσσης που στέγνωσε ξαφνικά και το παίζει και υπουργός Εξωτερικών.  Είπα κόντρα-πλακέ και κάτι θυμήθηκα , αλλά το αφήνω για άλλη φορά.

Πάμε πάλι πίσω στα δικά μας

Ότι έχει γίνει χαμός με τον ανεκδιήγητο Φουρθιώτη, το ξέρουν πια και οι πέτρες. Ότι  ζορίζεται το σύστημα από τον εν λόγω κύριο και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Επίσης, οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο τύπος είχε  πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα, της ΕΣΗΕΑ, αναγνωρισμένου σωματείου δηλαδή, προκειμένου να πραγματοποιεί διάφορες διαπιστεύσεις σε δημόσιους φορείς, γιατί με άλλη ταυτότητα μη εγκεκριμένου σωματείου δεν μπορούσε.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι maimou-330x200-1.jpg

Γιατί τα λέω όλα αυτά και τα επαναλαμβάνω; Διότι γενικώς, υπάρχουν διάφοροι στον χώρο που το παίζουν δημοσιογράφοι και για να το αποδείξουν παρουσιάζουν δημοσιογραφική ταυτότητα σωματείου που δεν υφίσταται. Μαϊμού δηλαδή. Στην ΕΣΗΕΑ συζητείται εντόνως το θέμα, γιατί έχει παραγίνει το κακό και από τους τάχα δημοσιογράφους και από τα τάχα σωματεία. Έτσι για νάχουμε το νου μας και  να μη μας πουλάνε ορισμένοι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Γονείς λέει η ειδησεογραφία δεν άφησαν τα παιδιά τους να κάνουν self-test και τα έβαλαν με τους καθηγητές που δεν άφηναν τα παιδιά να μπούνε στο σχολείο. Μα  είναι στα καλά τους; Τι πίνουν  και δεν μας δίνουν; Άκουσα και τον άλλον να λέει. «Είμαι υγιής, γιατί να κάνω το εμβόλιο;»  Γιατί να το κάνεις; Για να είναι υγιείς εκείνοι που συναναστρέφονται μαζί σου. Γι΄αυτό!

Εις το επανιδείν!

Κ.Σ.

- Advertisement -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

- Advertisment -