KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Μικρή καθημερινή πτώση θερμοκρασίας συνέχεια. Άνυδρος φεύγει ο Μάιος. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

27/05/2021 08:34
Ανανεώθηκε 27/05/2021 08:36
2 '
Meteoacharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Και σήμερα η θερμοκρασία θα είναι λίγο πιο κάτω σε σχέση με χθες. Χθες με προχθές, η διαφορά της θερμοκρασίας στον Μετεωρολογικό σταθμό Αχαρνών, ήταν της τάξης του μισού βαθμού. Κάπου εκεί αναμένεται να είναι και σήμερα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από το Σάββατο πάντως, αναμένεται η μεγίστη θερμοκρασία να είναι κάτω από τους 30 βαθμούς. Και χθες, ο σταθμός στη Λ. Δημοκρατίας κατέγραψε μεγίστη θερμοκρασία 32,9 βαθμών, ενώ ο Μετεωρολογικός σταθμός Αχαρνών, έφθασε στους 31,8 βαθμούς.

Η περιοχή της Λ. Δημοκρατίας, όπως και άλλες φορές έχουμε αναφέρει, είναι σε «γούβα» με αποτέλεσμα τον Χειμώνα να καταγράφει τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ το καλοκαίρι τις πιο υψηλές. Είναι δε περιοχή με έντονη θερμοκρασιακή αναστροφή. Από κοντά ακολουθεί και η περιοχή στον ΣΚΑ, όπου έχει εγκατασταθεί σταθμός από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε και πάλι από τις 2 Ιουνίου.

Μέχρι σήμερα, ο Μάιος του 2021 δεν είχε ούτε στάλα βροχόπτωσης. Φαίνεται όμως, ότι ο Ιούνιος, θα μπει με υετό, έστω και ποτιστικό.

Από αύριο, απομακρύνεται από την ατμόσφαιρα και η σκόνη από την Αφρική.  

Η θερμοκρασία την Παρασκευή στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 17 με 31 βαθμούς. Στο Ίλιον 20 με 32 βαθμούς. Στη Φυλή 18 με 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι, θα πνέουν αρχικά Νοτιοδυτικοί μέτριοι και αργότερα Βορειοανατολικοί ασθενείς.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: