KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Εφιαλτική νύχτα σε Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη. Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

07/08/2021 05:19
1 '
θρακομακεδόνες
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ούτε στα χειρότερα όνειρα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι Αχαρνές όσα εφιαλτικά συνέβησαν τη νύχτα σε Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη. Η φωτιά που αναζωπυρώθηκε στη Βαρυμπόμπη, πίσω από το αεροδρόμιο το απόγευμα της Παρασκευής, μπήκε στον οικισμό. Οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν το πύρινο μέτωπο. Μάλιστα, η φωτιά έφτασε μέχρι την πλατεία της Βαρυμπόμπης, καθώς επίσης και σε σπίτια μέσα στους Θρακομακεδόνες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο συνεργάτης της εφημερίδας εν τη πόλει και κάτοικος των Θρακομακεδόνων Λάμπης Καλογεράκης αποτύπωσε με τον φακό τις δραματικές ώρες, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, οπότε και οι φλόγες έφτασαν κοντά στα σπίτια. Με το πρώτο φως της ημέρας στην περιοχή άρχισαν να πετάνε και να ενεργούν ρίψεις εναέρια μέσα.

Στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής επιχειρούν 720 πυροσβέστες με 40 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 215 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 3 Α/Φ και 4 Ε/Π εκ των οποίων 1 συντονιστικό. Συνδρομή παρέχουν ως πεζοπόρα τμήματα 40 πυροσβέστες από τη Κύπρο, 80 πυροσβέστες από Γαλλία και 16 από Ισραήλ. Επίσης, συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα, η ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: