KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Διευρύνει τη λειτουργία του ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια στον Δήμο Ιλίου. Πώς θα μάθετε πληροφορίες

11/10/2021 13:04
Ανανεώθηκε 11/10/2021 13:05
2 '
Διευρύνει τη λειτουργία του ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια στον Δήμο Ιλίου. Πώς θα μάθετε πληροφορίες
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε διευρυμένη λειτουργία, ως ανοιχτή μονάδα φροντίδας για άτομα με άνοια, προχωρά ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με την Εταιρία Alzheimer Αθηνών, παρέχοντας υποστήριξη στους ίδιους και τις οικογένειές τους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Παράλληλα, θα παρέχει υπηρεσίες για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη, καθώς και εκπαιδεύσεις για φροντιστές και επαγγελματίες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ, Ε.Π. «Αττική 2014 – 2020» και από εθνικούς πόρους. Φορέας Χρηματοδότησης του Συγχρηματοδοτούμενου Σκέλους Έργου είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της, μέσω Ε.Π. «Αττική 2014-2020», με ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης τον ΑΣΔΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 13.10.2021 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης, όπου έγκυροι επιστήμονες θα μιλήσουν για την άνοια και τη συχνότερη μορφή της τη νόσο Alzheimer, θα παρουσιάσουν στοιχεία για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα αναλύσουν διεξοδικά τα οφέλη της νέας υπηρεσίας του Συμβουλευτικού Σταθμού για τους πολίτες. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 213 2141313 ή στο email: kentroilion@gmail.com

Πρόγραμμα εκδήλωσης: https://www.ilion.gr/program_alzheimer_20211013

Σύνδεσμος για την παρακολούθηση της εκδήλωσης: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYodemurD8sHdQw-9q6rVUUe-jnja6pF88a

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Οι άνθρωποι που πάσχουν από κάποια μορφή άνοιας, ζουν με τους δικούς τους κανόνες, έξω και πέρα από τις δικές μας συνήθειες. Η φροντίδα τους απαιτεί γνώση των συμπτωμάτων της ασθένειας, υπομονή, ανεκτικότητα και προσαρμοστικότητα. Απαιτεί πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και ενημέρωση, στοιχεία τα οποία παρέχει σε σημαντικό βαθμό η διευρυμένη λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου μας για την Άνοια. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Εταιρία Alzheimer Αθηνών για την άριστη συνεργασία και όλους όσοι συμβάλλουν σε ένα τόσο σημαντικό συμβουλευτικό και ουσιαστικό έργο».

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: