KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Νέες πιθανές βροχοπτώσεις και ενισχυμένος Βοριάς από Πέμπτη. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

25/10/2021 09:40
Ανανεώθηκε 25/10/2021 12:58
2 '
Meteoacharnes: Νέες πιθανές βροχοπτώσεις και ενισχυμένος Βοριάς. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέχρι το απόγευμα σχεδόν θα λυσσομανά ο Βορειοανατολικός άνεμος και αργά το βράδυ αναμένεται να κοπάσει λίγο, Μικρή ενίσχυση, περιμένουμε και αύριο Τρίτη. Όσο για τις βροχοπτώσεις, όπως αναμενόταν και όμως είχαμε αναφέρει στις προγνώσεις μας ήταν περιορισμένος σε λίγα χιλιοστά. Αξιόλογη βέβαια ήταν και θα είναι μέχρι αύριο η πτώση της θερμοκρασίας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την Πέμπτη περιμένουμε και πάλι το ίδιο σκηνικό. Μερικώς ενισχυμένους Βορειοανατολικούς ανέμους και πιθανές ασθενείς τοπικά βροχοπτώσεις, άνευ ουσίας και σημασίας. Όμως από την Τετάρτη, περιμένουμε μικρή καθημερινή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ οι Βόρειοι άνεμοι θα πνέουν εξασθενημένοι.

Επόμενη στάση πιθανόν με πιο έντονες βροχοπτώσεις, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Από χθες το μεσημέρι, που σταδιακά άρχισε να ενισχύεται ο Βορειοανατολικός άνεμος, η μεγαλύτερη ριπή που καταγράφηκε από τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών ήταν 51,5 km/h και καταγράφηκε στις 03:41(Φωτό). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πάρνηθα, στα 1230 μέτρα η μεγαλύτερη ριπή που καταγράφηκε ήταν 93.3 km/h στις 04:34. Αντιστοιχεί δε, σε 10 μποφόρ.

Η θερμοκρασία την Τρίτη στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 11 με 17 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 13 με 18 βαθμούς. Στη Φυλή 10 με 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι την Τρίτη, θα πνέουν σταδιακά εξασθενούμενοι Βορειοανατολικοί.

Φωτό: Η ένταση του ανέμου και οι ριπές που έχουν καταγραφεί στον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών, από χθες το μεσημέρι που άρχισε να ενισχύεται ο Βορειοανατολικός άνεμος.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

http://www.meteoacharnes.gr/cu/

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: