KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις άθλησης και ευεξίας στο Πάρκο Τρίτση

03/11/2021 10:25
2 '
Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις άθλησης και ευεξίας στο Πάρκο Τρίτση
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σειρά δράσεων άθλησης και ευεξίας με στόχο έχουν να συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εγκαινιάζει το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με τη συνεργασία του φορέα διαχείρισής του και της Ε. Ντελιδάκη, δημοσιογράφου υγείας, και σύμβουλο θετικής ψυχολογίας-συγγραφέα, και της δασκάλας χορού και χορογράφου, Δ. Κουκλάκη.

Ειδικότερα οι δράσεις. αφορούν σε:

– Δωρεάν μαθήματα ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ για σωματική, ψυχική, νοητική και πνευματική υγεία, με στόχο την ενσωμάτωση κοινωνικών ομάδων, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε ολιγομελή τμήματα. Θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 18.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ., στην αίθουσα «Ίριδα» στην Οθωνική Αυλή εντός του χώρου του Μητροπολιτικού Πάρκου. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η Κυριακή 7 Νοεμβρίου του 2021.

Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις άθλησης και ευεξίας στο Πάρκο Τρίτση

– Δωρεάν μαθήματα χορού για ΟΛΟΥΣ. Στη δράση ενσωματώνονται όλες οι κοινωνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και φίλοι – συνοδοί και φροντιστές αυτών. Θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 15.00 μ.μ. έως τις 19.00 από τις 4 του Νοεμβρίου του 2021.

Περιφέρεια Αττικής: Δράσεις άθλησης και ευεξίας στο Πάρκο Τρίτση

Με αφορμή τα προγράμματα, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Το πάρκο με σταθερά βήματα μετεξελίσσεται σε όαση πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης. Ευχαριστώ θερμά τόσο τους δήμους της περιοχής, όσο και τα μέλη του φορέα τα οποία, υπό το συντονισμό της γενικής διευθύντριας Μ. Χατζηαθανασίου και του πρόεδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης, αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σ. Ζωγραφάκη συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή».

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: