KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Προκήρυξη ενδιαφέροντος για τη μίσθωση του καταφυγίου «ΦΛΑΜΠΟΥΡΙ» στην Πάρνηθα

04/11/2021 12:00
3 '
Φλαμπούρι
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ο οποίος έχει στην κατοχή του τα ορειβατικά καταφύγια «Φλαμπούρι» και «Βασίλης Νίκας» στην Πάρνηθα σε υψόμετρο 1.158 μέτρων, προτίθεται να μισθώσει το καταφύγιο «Φλαμπούρι», μαζί με όλο τον εξοπλισμό του, με τους παρακάτω όρους:

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η διάρκεια μισθώσεως: από 1-1-2023 μέχρι και 31-7-2030. Δυνατότητα παράτασης θα υπάρχει μόνο κατόπιν έγγραφης συμφωνίας των μερών.Μηνιαίο μίσθωμα: για την πρώτη διετία, ποσό € 1.200. Η αναπροσαρμογή θα γίνεται ανά διετία σε ποσοστό 4%. Τον μισθωτή θα βαρύνει και το εκάστοτε ισχύον χαρτόσημο (σήμερα 3,6%) που αναλογεί στο μίσθωμα ή τυχόν άλλη εκάστοτε ισχύουσα συναφής επιβάρυνση.Καταβολή εγγύησης: € 5.000.

Η εγγύηση είναι καταβλητέα κατά την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης και θα επιστραφεί ατόκως.

Αποκλείεται η αναμίσθωση ή η σιωπηρή παράταση της μίσθωσης, όπως επίσης και η υπεκμίσθωση ή η παραχώρηση του μισθίου καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους εν όλω ή εν μέρει.Ο μισθωτής δεν δικαιούται την αλλαγή της χρήσης των επιμέρους χώρων του καταφυγίου, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Συλλόγου.

Όλες οι δαπάνες συντήρησης και επισκευής του καταφυγίου καθώς και αυτές της αντικατάστασης του υπάρχοντος εξοπλισμού ή της αγοράς νέου (όλως ενδεικτικά: ενεργειακό τζάκι, γεννήτρια, μπαταρίες κ.λπ.) βαρύνουν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά τον μισθωτή.

Ο μισθωτής οφείλει να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανονισμούς λειτουργίας των καταφυγίων, βάσει της απόφασης Αρ.2826, αρ. φύλλου 398, τεύχος β, 27/2/2007Η τοποθέτηση συστήματος αντικεραυνικής προστασίας του μισθίου θα γίνει με επιμέλεια, ευθύνη και δαπάνες του μισθωτή καθώς επίσης και η συντήρηση του και τυχόν άλλες δαπάνες, ώστε να καθίσταται διαρκώς λειτουργικό.Ο μισθωτής θα βαρύνεται με τις υποχρεώσεις και δαπάνες για την έκδοση α) Ειδικού Σήματος Λειτουργίας και β) την άδεια λειτουργίας του κυλικείου από το Υπουργείο Τουρισμού και την υπηρεσία ΕΥΠΑΤΕ βάσει της απόφασης Αρ. 23948, αρ. φύλλου 2570, τεύχος β, 27/11/2015 καθώς και την τήρηση όλων των υγειονομικών κανονισμών και διατάξεων της φορολογικής και αγορανομικής νομοθεσίας.Η ασφάλιση του μισθίου και του εξοπλισμού αποτελεί υποχρέωση του μισθωτή (για περιπτώσεις καταστροφής από κινδύνους πυρκαγιάς, σεισμού, κλοπής, ή παραβίασης ή εν γένει καταστροφής του εξοπλισμού του ή μέρους του από εγκληματική ενέργεια), με ποσό ύψους που θα καλύπτει την αξία του ακινήτου και του εξοπλισμού του, καθώς και του σύστημα προστασίας & εξοικονόμησης ενέργειας του καταφυγίου. Αντίγραφο ασφαλιστηρίου θα κατατίθεται κάθε έτος στον ΕΟΣ Αχαρνών.

Ο μισθωτής θα είναι υπεύθυνος για την καλή λειτουργία των φωτοβολταϊκών και των μπαταριών καθώς επίσης και για το σύστημα καλής λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης και ύδρευσης.Ο μισθωτής θα πρέπει να μεριμνήσει για την βιολογική διαχείριση των λυμάτων.Ο μισθωτής υποχρεούται στα διανυκτέρευτρα, να εφαρμόζει τις τιμές που καθορίζει η ΕΟΟΑ και μόνο για τα μέλη της, ύστερα από επίδειξη, της ενημερωμένης ορειβατικής τους ταυτότητας.

Ο μισθωτής δεν μπορεί να αλλάξει τον τίτλο του καταφυγίου σε πινακίδες ή σε διάφορα έντυπα. Υποχρεωτικά θα αναφέρεται «Ορειβατικό Καταφύγιο Φλαμπούρι – Ιδιοκτησία ΕΟΣ Αχαρνών».Όσοι ενδιαφέρονται για τη μίσθωση του ανωτέρω καταφυγίου, παρακαλούνται να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους μέχρι και την 31-12-2021 στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Φιλαδελφείας 126, στις Αχαρνές ταχυδρομικώς (courier ή συστημένη επιστολή), ή δια ζώσης στη γραμματεία.

Το Δ.Σ. του ΕΟΣ Αχαρνών

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: