KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήριο από την Ευρώπη Κοσμίδη, υποψήφια βουλευτή ΝΔ Αττικής

25/09/2015 06:37
1 '
Ευρώπη Κοσμίδη
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στους πολίτες των Αχαρνών, στις φίλες και στους φίλους, σε όλους όσους με τη ψήφο τους στήριξαν τη ΝΔ, αλλά και σε εκείνους που δεν καταφέραμε να πείσουμε, απευθύνω ένα ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η δύναμη και η αγάπη που μου δώσατε, επιβεβαίωσε τον λόγο που συμμετείχα σ’ αυτές τις εκλογές και διατήρησε άσβεστη την πίστη μου ότι οι νέοι οφείλουμε, όταν κάτι δεν μας αρέσει να προσπαθούμε να το αλλάξουμε.

Είναι στο χέρι της γενιάς μας, να σταθούμε απέναντι στον φόβο και τη μιζέρια και να εκφράσουμε δυναμικά τα αιτήματα όλων, για ελπίδα, ισονομία και δημιουργία.

Η παρουσία μου στη λίστα, είχε -προφανώς- έναν συμβολικό και τιμητικό για μένα χαρακτήρα και ακριβώς γι’ αυτό, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω ακόμη περισσότερο για τη θερμότατη και μαζικότατη συμπαράστασή σας.

Μαζί συντάξαμε ένα μήνυμα αλλαγής και προοπτικής. Χρέος μας τώρα είναι να το επικοινωνήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, με συμμάχους την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, τη σκληρή δουλειά.

Οι δυνάμεις υπάρχουν, οι ευκαιρίες υπάρχουν.

Τα θεμέλια μπήκαν
Μαζί συνεχίζουμε

Ευρώπη Κοσμίδη

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: