KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Πιθανές βροχοπτώσεις την Κυριακή, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

06/12/2017 16:38
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ήρθε ο… παγωμένος και χιονισμένος Άγιος Νικόλαος, σύμφωνα με τις προβλέψεις από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών. Στην Πάρνηθα, περίπου στις 03:10 είχε ασθενή χιονόπτωση (πάσπαλο). Η ελαχίστη θερμοκρασία στα 1250 μέτρα -5.1° C. Την ίδια ώρα, είχε ασθενή βροχόπτωση στις Αχαρνές, η οποία όμως ήταν λιγότερη από 0,2 μμ οπότε δεν έχει γίνει καταγραφή. Ο Μετεωρολογικός σταθμός της Πάρνηθας, κατέγραψε 0.4 mm υετού λίγο μετά τις 04:00 και ενώ η θερμοκρασία εκείνη την ώρα ήταν 4° C.

Ελαχίστη θερμοκρασία Αχαρνές 4,4 °C και ώρα: 07:54.

Ελαχίστη θερμοκρασία Φυλή 3.7°C και ώρα 7:29. Κατά τις 4:00 είχε χιονόνερο. Καταγράφηκαν 0,2 χιλιοστά υετού.

Στις Αχαρνές οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν ήταν από 4,4 βαθμούς (ΜετεοΑχαρνές) έως 5,4 βαθμούς σε τρεις σταθμούς.

Μέγιστη ριπή ανέμου σήμερα 76,0 km/h και ώρα: 01:39.

Όπως δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, τη Κυριακή θα έχουμε και πάλι μικρή πτώση της θερμοκρασίας με πιθανή βροχόπτωση. Η τάση δείχνει επίσης να «αγριεύει» ο καιρός στο τελευταίο 10ήμερο του Δεκέμβρη.

Τη Πέμπτη η θερμοκρασία στις Αχαρνές θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς και στη Φυλή, από 6 έως 12 βαθμούς.

Οι Άνεμοι Βορειοδυτικοί ασθενείς.

Στις φωτό, η Πάρνηθα την ώρα της χιονόπτωσης, η πρωινή Πάρνηθα, η Θερμοκρασία στον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών το πρωί λίγο μετά τις 09:00 με την ελαχίστη θερμοκρασία και διάγραμμα με τους ενισχυμένους Βόρειους ανέμους με ριπές πάνω από 40 km/h από για ένα 24ωρο από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

 

Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: