KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Σοβαρό τροχαίο στο ύψος του Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων. Σώοι ένας νεαρός πατέρας και το παιδί του

07/01/2018 19:32
Ανανεώθηκε 07/01/2018 19:40
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Σαν από θαύμα γλύτωσαν το απόγευμα ένας νεαρός άντρας και ο μικρός γιος του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν επί της λεωφόρου Ασπροπύργου, στο ύψος του νέου Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε κάτω από το δρόμο, σε βάθος 2 μέτρων.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας κινείτο στον κεντρικό δρόμο από τη Ζωφριά με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια έκανε μια “βουτιά” δυο μέτρων, πέφτοντας στο δρόμο που οδηγεί στο Κοιμητήριο.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τη σφοδρή πρόσκρουση ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ λίγα λεπτά αργότερα ανασύρθηκαν, ευτυχώς σώοι, από το “σμπαραλιασμένο” αυτοκίνητο το παιδάκι αλλά και ο πατέρας του.

 

Σώοι ευτυχώς ανασύρθηκαν από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ο πατέρας και το παιδί του
Το δέντρο όπου προσέκρουσε το ΙΧ αυτοκίνητο και το έκοψε στη μέση

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.