KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Τσιγγάνος “μπούκαρε” με το όχημά του στο αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου

28/01/2018 19:05
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Τα θορυβώθη “πατιλίκια” που έκανε σε έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Ζεφυρίου, την Εθνικής Αντιστάσεως, έμελλε να στοιχίσουν σε ένα τσιγγάνο ένα γερό τράκο και ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο αλλά από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα είτε μεταξύ αστυνομικών του τμήματος Ζεφυρίου, είτε με διερχόμενους οδηγούς.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο τσιγγάνος έτρεχε με τις “πάντες” κάνοντας “πατιλίκια” στην Εθνικής Αντιστάσεως. Ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα έχασε τον έλεγχο και το βανάκι που οδηγούσε προσέκρουσε σε μια μεγάλη ξύλινη κολόνα, την οποία “ξύρισε” κυριολεκτικά. Στη συνέχεια, γκρέμισε το συρματόπλεγμα και εισέβαλλε κυριολεκτικά στο προαύλιο του τμήματος, στο οποίο υπήρχαν αστυνομικοί και οχήματα.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε κόσμος, σαν από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα ενώ ο τσιγγάνος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος Άνω Λιοσίων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.