KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το μπαλάκι στους Δήμους για το αν θα ανοίξουν αύριο Τρίτη τα σχολεία πετά η Περιφέρεια Αττικής

07/01/2019 13:54
Ανανεώθηκε 07/01/2019 15:01
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Επιστολή στους δημάρχους της Αττικής με την οποία τους ενημερώνει ότι είναι υπεύθυνοι να κρίνουν αν θα ανοίξουν οι σχολικές μονάδες στην περιοχή τους εξαιτίας της πρόβλεψης για κακοκαιρία, απέστειλε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Παρά το γεγονός ότι η αρμοδιότητα της απόφασης ανήκει στην Περιφέρεια, η κα Δούρου πέταξε το μπαλάκι στους Δήμους, ανακοινώνοντας ότι θα αποφασίσουν, κατά την κρίση τους, αν θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο Τρίτη στις περιοχές ευθύνης τους.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

Παράλληλα, επέστηκε την προσοχή των διευθυντών των σχολείων να έχουν ζεστά τα σχολεία, ενόψει της επαναλειτουργίας τους και της έλευσης των μαθητών.

 

Δείτε εδώ τη σχετική επιστολή της περιφερειάρχη Αττικής

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.