ΦΥΛΗ
Κέφι, νησιώτικα και πολύς κόσμος στην κοπή πίτας του ΑΙΓΕΑ
05/02/2019 21:02
Ανανεώθηκε 05/02/2019 21:03
3 '
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, το οποίο ενέτεινε ο θεμέλιος λίθος που μπήκε την περασμένη Πέμπτη για τη μελλοντική υλοποίηση της Στέγης του, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΑΙΓΕΑ. Ο Σύλλογος που, εδώ και χρόνια, αναδεικνύει αθόρυβα, σταθερά και σε γερές βάσεις την αιγαιοπελαγίτικη παράδοση, φιλοδοξεί ότι δε θα αργήσει να έρθει η ημέρα που θα τιμήσει στο χώρο του, τον άνθρωπο που φέρει την ονομασία του: Γεώργιος Αναπλιώτης.
Η πρόεδρος Ιωάννα Καμπόλη και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλλουν στην πολύχρονη πορεία του.
Ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στη Στέγη του Αιγέα που θα γίνει, όπως είπε, πραγματικότητα και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας του στην πρώην μαθήτριά του και νυν χοροδιδάσκαλο του Αιγέα Χρύσα Μάνη
Την πάγια θέση της παράταξής του διαχρονικά αλλά και το λίγο διάστημα που είχε την ευθύνη στον ενιαίο Δήμο Φυλής πως οι Σύλλογοι πρέπει να είναι κομμάτι της δημοτικής δομής, επανέλαβε ο Δημήτρης Μπουραΐμης. «Ένας Δήμος που εντάσσει στη δομή του την κοινωνία, δηλαδή της δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει, μόνο νίκες απέναντι στα προβλήματα μπορεί να καταγράψει. Για αυτό και χαιρετίζουμε τη θεμελίωση της Στέγης του Αιγέα, ενός δημοτικού κτιρίου μέσα στο οποίο θα διατηρείται και θα προωθείται η Αιγαιοπελαγίτικη παράδοση» υπογράμμισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, για μια ακόμα φορά, εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα του ΑΙΓΕΑ που απέσπασαν θερμό χειροκρότημα για τη δεινότητά τους, αποτέλεσμα της διδασκαλίας δυο ανθρώπων που έχουν χαράξει με ανεξίτηλο χρώμα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Αιγέα: των Μάκη Πιρπινιά και Χρύσας Μάνη.



























