KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η διαχείριση των απορριμμάτων. “Να διαχειριστούμε το ζήτημα της Φυλής” τόνισε

06/06/2019 08:00
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η διαχείριση του ζητήματος της Φυλής, όπως τόνισε ο ίδιος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και τη συμμετοχή του σε εθελοντική δράση καθαρισμού και ποτισμού δενδρυλλίων, που είχαν φυτέψει μετά την πυρκαγιά του 2015 οι δασολόγοι του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η διαχείριση των απορριμάτων είναι στην κορυφή της λίστας δράσεων περιβαλλοντικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας ενώ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζεται ήδη η σύσταση σχετικής ομάδας εργασίας, σε συνεννόηση με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

GIACHALI MARIA
HLEKTROFOTISTIKH

«Το θέμα των απορριμμάτων είναι για εμάς προτεραιότητα. Πρέπει να διαχειριστούμε το ζήτημα της Φυλής. Προσωπικά είμαι θετικός και στην προοπτική αξιοποίησης των υπολειμμάτων» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.