KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Φέρνει βροχές η προ των πυλών νέα κακοκαιρία. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

07/11/2019 13:02
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας θα φύγει αυτή η εβδομάδα, με βροχές θα μπει και η επόμενη. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αλλάζει και πάλι ο καιρός από την Παρασκευή με βροχοπτώσεις περιοδικά και τοπικά έντονες και πιθανές καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. «Κλείδωσε» επίσης η βροχόπτωση την Κυριακή σχεδόν στον τερματισμό του κλασικού Μαραθωνίου.

Πάντως για Αχαρνές, Φυλή Ίλιον Λιόσια κλπ, με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, δεν φαίνεται να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση. Πιθανές βροχοπτώσεις και από το απόγευμα της Κυριακής. Με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, οι βροχές δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μακροπρόθεσμα η θερμοκρασία δείχνει να ανεβαίνει και πάλι από τη Δευτέρα, αλλά οι βροχοπτώσεις θα συνεχισθούν.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 15 μέχρι 24 βαθμούς. Στο Ίλιον από 16 μέχρι 25. Στη Φυλή από 13 μέχρι 19 βαθμούς

Οι άνεμοι, θα πνέουν ασθενείς Νότιοι Νοτιοανατολικοί με μικρή ενίσχυση το μεσημέρι.

 

Φωτό1: Οι βροχές που περιμένουμε το απόγευμα της Παρασκευής

 

 

Φωτό2: Υποχωρεί η σκόνη από το απόγευμα της Κυριακής

 

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: